Viihde

Robert De Niro eroaa vaimostaan 20 avioliittovuoden jälkeen

Julkaistu:

ero
Robert De Niron ja Grace Hightowerin liitto on tullut päätökseensä.
Oscar-palkittu näyttelijä Robert De Niro, 75, eroaa vaimostaan Grace Hightowerista, 63. Asiasta uutisoivat People ja Daily Mail.

Pari vihittiin vuonna 1997, joten he ehtivät olla yhdessä yli 20 vuoden ajan. Heillä on kaksi lasta, 20-vuotias Elliot ja 6-vuotias Helen.

Nyt parin tiet ovat kuitenkin erkaantumassa. Lähipiiristä kerrotaan lehdille, että pari asuu jo erillään.

– Asiat eivät aina suju suunnitelmien mukaan, lähipiiristä kuiskutellaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Parin avioliiton varrelle on mahtunut monia ylä- ja alamäkiä. Pari erosi ensimmäisen kerran jo vuonna 1999, mutta erosta ei koskaan tullut lainvoimaista. De Niro ja Hightower palasivat yhteen muutaman vuoden jälkeen ja uusivat valansa näyttävästi vuonna 2004.


Pari on ollut vaitonainen liittonsa yksityiskohdista, mutta De Niro suostui lausumaan muutaman sanan vuonna 2014, kun häntä haastateltiin The Independent -lehteen.

– Ainoa asia jonka haluan sanoa on se, että eroaminen on helpompaa, jos ei ole lapsia. Silloin se on yksinkertaisempaa, hän totesi.

De Nirolla on yhteensä kuusi lasta.

Aiemmin mies on ollut naimisissa Diahnne Abbottin kanssa. Liitto kesti vuosien 1976– 1988 ajan, ja he saivat pojan, Raphaelin. Lisäksi De Niro adoptoi Abbottin edellisestä liitosta syntyneen Drena-tyttären.

Lisäksi De Nirolla on kaksospojat Julian ja Aaron entisen kumppaninsa Toukie Smithin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt