Viihde

Mies kirjoitti Sara Siepille hävyttömän viestin – missikaunotar saikin tarpeekseen ja näpytteli yhtä suoran vastauksen

Julkaistu:

somekuvat
Sara Sieppi tienaa elantonsa sometähtenä ja bloggaajana. Työn varjopuolena on erittäin suorasukainen palaute seuraajilta.
Missikaunotar Sara Sieppi ajautui seuraajansa kanssa sanaharkkaan, kun tuntematon mies kommentoi hänen kuvaansa asiattomasti.

– Oikeessa elämässä istut p**kalla filtteröimässä tätä kuvaa ja postaat instaan. Totuus sattuu, mies kirjoitti Saralle Instagramissa.

Vastaavantyylisiä kommentteja tipahtaa Siepin kuviin varsin usein. Sieppi on usein harmitellut blogissaan ja somessa sitä, miksi tuntemattomat ihmiset kirjoittavat omalla nimellään törkykommentteja toisille.

Tällä kertaa nainen sai nähtävästi kommentista aivan tarpeekseen. Hän vastasi seuraajalle suorasanaisesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kyllä, olen ihminen ja käyn p***alla. Parempaa tiistaita sulle, Sieppi napauttaa.
Sieppi, 27 vuotta, tunnetaan aktiivisena sosiaalisen median käyttäjänä ja lifestyle-bloggaajana.

Vuoden 2011 Miss Suomi on kertonut usein haastatteluissa siitä, miten hän tienaa nykyään suuren osan elantoaan julkaisemalla muoti- ja sisustuskuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvat sisältävät kohdennettua mainontaa, ja Sieppi saa monista julkaisuistaan korvauksen mainostajilta.

– Vaikka julkaisen koko ajan jotain, ei se tarkoita, että saisin kaikesta rahaa, Sieppi selitti työtään vuosi sitten IS:n haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En saa mitään jostain tavallisista selfie-kuvista tai maisemakuvista. Ainoastaan sellaisista jutuista saan rahaa, mihin olen selvästi liittänyt asusteita, meikkejä tai muuta, mihin liittyy yhteistyösopimuksia, hän sanoi.

Sometyön varjopuolena on runsas määrä palautetta omasta työstä. Aivan äskettäin Siepin seuraajat kimpaantuivat, kun nainen kertoi antaneensa Nenäpäivä-keräykseen kymmenen euroa.

– Luulin eilen tekeväni postauksen, joka ei missään nimessä voisi pahoittaa kenenkään mieltä. Sain viestejä jopa yksityisesti, miksi lahjoitin vain niin pienen summan. Höö, ei näin, Sieppi kirjoitti sen jälkeen vastaukseksi seuraajilleen.

– Nautitaan viikonlopusta ja ollaan hyvällä fiiliksellä täällä somessakin. Täällä voi helposti pilata toisen päivän yhdellä kommentilla ja se on ikävää. Eli, IHANAA viikonloppua ja positiivista mieltä, hän lisäsi.

Ota kantaa

Oletko itse kirjoittanut vihaviestejä somessa?

Kyllä 8% En 92%
Ääniä yhteensä 24423

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt