Pirkko Arstila järkyttyi syvästi Kannelmäkeen putkahtaneesta seksinukkebordellista – pelkää vakavia seurauksia: ”Sairasta touhua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pirkko Arstila järkyttyi syvästi Kannelmäkeen putkahtaneesta seksinukkebordellista – pelkää vakavia seurauksia: ”Sairasta touhua”

Pirkko Arstila järkyttyi kuultuaan, että Suomeen on perustettu seksinukkebordelli. Hän kokee, että intiimit hetket vahamaisten nukkejen kanssa tuovat mukaan vakavan ongelman.

20.11.2018 14:21

Helsingin Kannelmäkeen perustettu Suomen ensimmäinen nukkebordelli on herättänyt runsaasti keskustelua. Kellarihuoneistoon, Kannelmäen ostoskeskuksen lähettyville putkahtanutta seksinukkebordellia on luultu jopa vitsiksi, vaikkei se sitä ole.

Unique Dolls -bordellissa on tarjolla asiakkaille erilaisia, vahamaisia nukkeja, joista kallein on yli 4 500 euroa maksava ”Candy”. Asiakkaiden käytössä on neljä huonetta, joissa jokaisessa odottaa nukke, jonka kanssa voi viettää tunnin 100 euron taksalla.

  • Katso IS:n raportti seksinukkebordellista yllä olevalta videolta!

Suomessa ennennäkemätön bordelli on hämmästyttänyt ja pöyristyttänyt. Kahvipöytäkeskusteluissa on ihmetelty, kuka siellä käy ja miksi sellainen on pitänyt perustaa. Yksi bordellista järkyttyneistä on entinen MTV:n uutisankkuri Pirkko Arstila.

– Olin aiemmin nähnyt uutisen, joka kertoi Ranskassa olevasta samanlaisesta paikasta. Jo silloin ajattelin, että luen varmasti väärin ja tämä ei voi olla totta. Nyt tällainen on sitten ilmestynyt meillekin. Mietin, että mitä tästä oikein pitää nyt ajatella, Arstila kertoo IS:lle ihmeissään.

Unique Dolls -bordellin nuket ovat erinäköisiä ja erilaisiin asuihin puettuja. Kuvassa sairaanhoitaja-asuinen nukke.

80-vuotiaan Arstilan mielestä bordellissa ei ole mitään hauskaa. Hän ei pysty ymmärtämään, miksi joku haluaisi viettää intiimiä aikaa nukkejen kanssa ja miksi sen mahdollistava tila on pitänyt avata Suomeen.

– Olen aivan ymmyrkäinen hämmästyksestä. Monet tykkäävät, että tämä on kuin vitsi, mutta ei se kyllä ihan ole.

– Tällaisia ei pitäisi olla Suomessa eikä missään muuallakaan. Ihmettelen suuresti, että sivistyneessä valtiossa on tällaista. Olen hämmästynyt, että kuka siellä käy. Voin kuvitella, että jotkut miesten polttariporukat riemastuvat, että tämähän on hirveän hauskaa, Arstila sanoo paheksuen.

Pirkko Arstila ihmettelee, millainen mies käy seksinukkejen luona.

Arstilan mukaan bordellissa piilee yksi hyvin vakava ongelma – koska nukke on nukke, ei se tunne mitään. Arstila pelkää, että bordellissa käyvien miesten tapa kohdella nukkeja voi siirtyä myös aivan oikeisiin, eläviin naisiin ja aiheuttaa ongelmia.

– Entä jos mies, joka käy tällaisen nuken luona vierailulla kohtelee sitä ihan miten haluaa? Eikö se siirry silloin myöskin hänen suhtautumiseensa eläviin ihmisiin? Jos joku lyö ja potkii nukkea, hän voi tehdä saman myös ihmisille, Arstila pohtii.

– Entäpä jos ne nuket olisivatkin lapsia tai nuoria? Se on niin vastenmielinen ajatus, että en ymmärrä kuka tällaiseen toimintaan alentuu, hän jatkaa.

Nukkebordellissa Arstilaa ihmetyttää myös se, miten naisten tulisi suhtautua siihen. Entä jos oma aviomies haluaisikin vierailla nuken luona? Olisiko se pettämistä ja pitäisikö siitä olla mustasukkainen?

– Mielestäni vaimon pitäisi olla erittäin huolestunut miehensä mielenterveydestä, Arstila täräyttää suoraan.

Seksinukkebordellin nuket ovat eri asennoissa.

Arstila kertoi mielipiteensä Kannelmäen bordellista myös Facebookissa. Hänen mukaansa suurin osa julkaisua kommentoineista jakoi hänen huolensa asiasta.

– Suurin osa koki, että tämä on sairasta. Oli myös niitä, jotka ajattelevat, että se on niitä ihmisiä varten, jotka eivät ikinä saa ketään.

Arstila hämmästelee myös sitä, miten Big Brotherista tuttu Antti Kurhinen on halunnut lähteä mukaan nukkebordellin toimintaan.

– Kuulostan kukkahattutädiltä, mutta mielestäni tässä on nyt ylitetty joku raja. Mikä on seuraava askel? Sairasta touhua. Mä olen pöyristynyt.

Candy on bordellin arvokkain nukke. Sillä on silikoni-iho, joka tuntuu aidommalta kuin muilla nukeilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?