Maisa Torppa julkaisi kuvan sairaanhoitajan asussa – hehkuttaa uutta uraansa

Sairaanhoitajaksi opiskeleva somekaunotar Maisa Torppa hehkuttaa Instagramissa löytäneensä unelmiensa ammatin.

20.11.2018 13:52

Sairaanhoitajaksi opiskeleva, useista tosi-tv-sarjoista tuttu, Maisa Torppa julkaisi Instagramissa kuvan työharjoittelustaan. Kuvassa Torppa poseeraa sairaanhoitajan työasussa. Torppa on aiemmin kertonut IS:n haastattelussa opiskelevansa samanaikaisesti sekä lähi- että sairaanhoitajaksi sekä suorittavansa myös lukio-opintoja. Tuoreimmassa somepäivityksessään Torppa kertoo olevansa matkalla kohti kutsumusammattiaan.

– Elämä on liian lyhyt siihen, että tekee työkseen jotain, jota ei rakasta! Torppa on kirjoittanut selfiensä kuvatekstiksi lisäten siihen aihetunnisteita, kuten ”rakastan työtäni”, kutsumusammatti ja tuleva sairaanhoitaja.

Torppa on myös aiemmin julkaissut kuvia työharjoittelustaan, mutta silti kuva poikkeaa Torpan perinteisestä Instagram-sisällöstä, minkä vuoksi se onkin herättänyt ihastusta hänen someseuraajissaan.

Kuvan kommenteissa Torpalta kysellään muun muassa, mihin hän tahtoisi erikoistua. Aiemmin Torppa kertoi IS:lle suurimman unelmansa olevan kätilönä työskentely, mutta Instagram-kommenteissa hän sanoo kaikkien ovien olevan avoinna.

– Pidän kaikki ovet avoinna, kun on käynyt niinkin että harjoittelussa oon huomannut, että jokin juttu, mitä en pitänyt yhtään mulle suunnattuna onkin ollut ihan mielettömän mukavaa, joten harjoittelu kerrallaan, Torppa kirjoittaa Instagramissa.

Maisa torppa kuvattuna Helsingissä viime huhtikuussa.

Kommenteissa kehutaan Torpan myös olevan hyvä esimerkki nuorille.

– Näytät, että oikea työ ja opiskelu on kiinnostavaa ja myös kivaa, vaikka voisit varmasti tehdä pelkkää someakin, eräs kommentoija kirjoittaa.

Torppa kertoo juuri tästä syystä puhuvansa opiskeluistaan julkisesti.

– Miljoona kertaa parempaa palkkaa saisin somettamalla ja työ olisi helppoa kun mikä, mutta hoitotyö on mun kutsumus ja tiedän olevani aivan oikealla alalla!

Ilta-Sanomat kertoi Maisa Torpan suuresta elämänmuutoksesta viime toukokuussa julkaistussa haastattelussa:

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen 17-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan myötä, jolloin hän esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa. Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä. Vuonna 2017 hän ilmoitti saaneensa julkisesta urastaan tarpeeksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?