Viihde

Vappu Pimiä julkaisi hulvattoman kuvan TTK:n kulisseista – Mikko Leppilammelta heti naseva vastaus: ”Siksikö sä mun pakaraa kutsut?”

Julkaistu:

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juontavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi tuntevat toisensa läpikotaisin.
Juontaja Vappu Pimiä julkaisi hulvattoman kuvan Instagramissaan huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kulisseista.

Pimiä on juontanut miljoonayleisöt keräävää ohjelmaa kollegansa Mikko Leppilammen kanssa melkein ohjelman alkumetreiltä asti.

Pitkä yhteinen työhistoria näkyy juontajaparin yhteistyössä katsojille ja yleisölle asti. Sen todistaakseen Pimiä julkaisi kuvan sunnuntain lähetyksen kulisseista. Kuvassa hän Leppilampea leikkisästi takamuksesta.
– Mä olen tosi kiitollinen työstä jota saan tehdä ja ihmisistä, joiden kanssa sitä saan tehdä. Kun tekee pitkään töitä saman ihmisen kanssa, oppii toista tuntemaan ja pienestä eleestäkin näkee missä mennään, Pimiä kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mikko Leppilammen kanssa voidaan myös luottaa kumpikin siihen, että toinen ottaa kiinni, jos toinen meinaa tippua kyydistä, se on todella tärkeä ominaisuus tässä työssä. Ja joskus voi vaan kokeilla, että lähettimet on oikealla paikalla, kuten tästä kuvasta näkyy! Kuka sun työkavereista on sun luottopakki? Pimiä kysyy kuvatekstissä.

Leppilampi ei odotellut, vaan kirjoitti kommentteihin vastineensa samantien.

– Ai, siksikö sä mun pakaraa kutsut: "lähetin"?! Eikä toi mun "ele" tossa nyt ehkä ihan pienimmästä päästä oo. Sä oot mun luottopakki! Leppilampi naureskelee hyväntuulisena.


Leppilampi hyppäsi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajan saappaisiin Marco Bjuströmin jäljessä vuonna 2010, kun taas Pimiä on juontanut ohjelmaa vuosina 2009-2011. Vuoden tauon jälkeen Pimiä palasi juontajan pestiin ja on ollut ohjelman vakiokasvo sen jälkeen vuodesta 2013 saakka.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suorat Tanssii tähtien kanssa -lähetykset ovat olleet tänäkin vuonna täynnä mielenkiintoisia käänteitä, joita IS seuraa joka viikko paikan päällä.

Lähetyksissä voi tunnetusti tapahtua mitä tahansa yllättävää. Finaalivaiheeseen edenneen kauden kulisseissa on nähty muun muassa Pimiän vauhdikas ”asustemoka” sekä Leppilammen ja tanssikonkari Aira Samulinin riehakas yhteistanssi.
Tanssii tähtien kanssa -finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 25. marraskuuta.

Finaalissa kisaavat Edis Tatli ja Katri Mäkinen, Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski sekä Tuure Boelius ja Ansku Bergström.