35-vuotiaan äidin kauneusoperaatio meni kammottavalla tavalla pieleen – lääkäri löysi huulien sisältä jotain, mitä siellä ei todellakaan pitäisi olla - Viihde - Ilta-Sanomat

35-vuotiaan äidin kauneusoperaatio meni kammottavalla tavalla pieleen – lääkäri löysi huulien sisältä jotain, mitä siellä ei todellakaan pitäisi olla

Brittiäiti ja ihmis-barbie Kerry Miles avautuu pieleen menneen kauneusoperaation aiheuttamasta tuskasta.

Kerry Milesin kauneusoperaatio meni vuonna 2016 pahasti pieleen. Hänen mukaansa kesti pari vuotta ennen kuin hänen huulensa näyttivät taas normaaleilta.

19.11.2018 12:59

35-vuotias Kerry Miles tunnetaan Britanniassa ihmis-barbiena, joka on koukussa kauneusoperaatioihin. Miles on käyttänyt valtavia summia rintaimplantteihin, botox-pistoksiin, nenäleikkaukseen, hiustenpidennyksiin ja muuhun ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hän on kertonut kokemuksistaan avoimesti mediassa ja esiintynyt esimerkiksi Britannian aamu-tv:ssä.

Nyt Miles kertoo Daily Mail -lehdelle, että eräs hänen kauneusoperaatioistaan ei sujunut suunnitellusti, vaan meni kammottavalla tavalla pieleen. Miles maksoi noin 280 euroa huulitäytteistä, joilla hänen oli määrä saada entistäkin muhkeammat huulet.

Daily Mailin mukaan Milesin huuliin pistettiin täyteainetta hänen tarkkaan valikoimalla klinikalla, mutta lopputulos olikin järkyttävä. Milesin huulet turposivat kaksi kertaa suuremmiksi kuin oli tarkoitus, ja niitä alkoi poltella. Tunnin kuluttua niihin ilmestyi kipeitä rakkuloita. Milesin mukaan hänen huulensa näyttivät toimenpiteen jälkeen lähinnä ”raa’alta lihalta”.

Miles halusi, että hänen huulensa olivat muhkeat ja kookkaat.

Miles ei halua paljastaa, kuka laittoi hänelle täyteaineet. Hän kuitenkin kertoo, että kyseinen ammattilainen oli saanut hyviä arvosteluita.

– Valitsin arvostetun klinikan, mutta heti kun menin paikalle, tuli minulle epäilyksiä, Miles kertoo Daily Mailille.

– Talo oli rotisko ja näytti epäsiistiltä. Siellä jopa juoksenteli koira ympäriinsä. Se ei näyttänyt kovin hygieeniseltä, mutta halusin laitattaa huuleni ja hän oli saanut hyviä arvosteluja.

Milesin mukaan hänen huulensa operoinut henkilö oli nainen.

– Hän sekoitti täyteainetta edessäni ja olen varma, että hän käytti jonkinlaista kotitalousöljyä.

Kauneusoperaation seurauksena hänen huulensa kuitenkin turposivat suorastaan valtaviksi, kivuliaiksi möykyiksi.

Lukuisia operaatioita läpikäynyt Miles ei kertomansa mukaan ole koskaan aiemmin saanut vastaavanlaista reaktiota täyteaineista.

– En voinut mennä ulos päiväkausiin, koska kipu oli niin kova ja näytin niin järkyttävältä.

Daily Mailin mukaan lopputuloksesta järkyttynyt Miles otti yhteyttä kauneusyrittäjään, joka toteutti pieleen menneen operaation. Hän penäsi korvauksia ja neuvoja, mutta vastassa oli vain olan kohautus.

– Soitin hänelle valittaakseni, mutta hän sanoi, etten juo tarpeeksi vettä ja minun pitäisi hieroa huuliani tehdäkseni niistä oikean muotoiset.

Miles pelästyi täyteaineen aiheuttamaa voimakasta reaktiota ja päätti lopulta mennä poistattamaan täytteet. Hän meni lääkärin vastaanotolle, jolla aine imettiin pois hänen huulistaan.

Miles kertoo, että kesti vuosia ennen kuin hänen huulensa palautuivat operaatiosta.

Daily Mailin mukaan lääkäri totesi, että Milesin huuliin ruiskutettu täyteaine oli sekoitettu vauvaöljyn kanssa. Milesin mukaan kesti lopulta yli kaksi vuotta ennen kuin hänen huulensa toipuivat pieleen menneestä operaatiosta.

– On kestänyt vuosia, että huuleni ovat palautuneet normaaleiksi, mutta nyt olen onneksi tyytyväinen niihin.

Kauhukokemuksesta huolimatta Miles on jatkanut huulitäytteiden ottamista ja kehonsa muokkaamista.

– Olen vain äärimmäisen varovainen, kenet valitsen kaiken sen jälkeen, mitä kävin läpi pari vuotta sitten.

Miles on niin innostunut Barbiesta, että on jopa hankkinut itselleen oman ”nukkepakkauksen”.

Miles palvoo barbienukkeja ja haluaa näyttää idoliltaan. Hän kertoo rakastavansa sitä, että pystyy kauneusoperaatioiden avulla säilyttämään itsensä nuorekkaana. Hän kehottaa ihmisiä kuitenkin olemaan tarkkana siitä, kenen käsiin kehonsa luottaa.

– En varottaisi ihmisiä huulitäytteistä, mutta sanoisin, että tee taustatutkimusta. Minua nolotti todella paljon tapaukseni jälkeen ja nyt olen super varovainen.

Kohauttanut haastattelu

Miles järkytti brittikatsojia aiemmin vieraillessaan suositussa This Morning -ohjelmassa. Hän kertoi tuolloin, että oli alkanut säästää rahaa teini-ikäisen tyttärensä tulevien kauneusoperaatioiden varalle. Miles halusi säästöillä varmistaa, että mikäli hänen Bethaney-tyttärensä haluaa joskus muokata ulkonäköään, on tällä siihen varaa.

Tv-katsojat pitivät Milesia seonneena ja toivoivat, että tämä saisi hoitoa.

Kerry kertoi ohjelmassa myös, että hän on itse halunnut näyttää Barbielta jo pienestä pitäen, sillä hän ei tuntenut oloaan kotoisaksi aiemmassa ulkonäössään. Nainen totesi, että hänen miehensä on oikein tyytyväinen hänen ulkoiseen muutokseensa.

Miles kuvattuna viime vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?