Yleisö riehaantui, kun Barack Obama käveli yllättäen lavalle verhon takaa – laukaisi vitsin vaimostaan, mikä sai kaikki nauramaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Yleisö riehaantui, kun Barack Obama käveli yllättäen lavalle verhon takaa – laukaisi vitsin vaimostaan, mikä sai kaikki nauramaan

Entinen presidentti astui lavalle, kun hänen vaimonsa markkinoi uutta elämäkertaansa.

19.11.2018 10:38

Michelle Obaman elämäkerta Minun tarinani (Otava) ilmestyi maailmanlaajuisesti kauppoihin viime viikon tiistaina. Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen on markkinoinut kirjaansa viime viikot Yhdysvalloissa.

Kun Obama piti puhetta lauantai-iltana täydessä salissa Washingtonissa, hänen puolisonsa Barack yllätti yleisön astelemalla kulissien takaa yhtäkkiä lavalle kukkakimppu kädessään. Yleisö riehaantui suosionosoituksiin, kun presidentti laukaisi vitsin Beyoncésta ja Jay Z:sta viitaten omaan suhteeseensa.

– Tämä on varmaan samanlainen hetki kuin jos Jay Z astelee yhtäkkiä Beyoncén keikalla lavalle. Kuin Crazy In Love, Barack sanoi viitaten suositun artistin ja tämän puolison yhteiseen hittikappaleeseen.

Juontaja uteli presidentiltä, miten hän aikoinaan rakastui Michelleen.

Yhdysvaltain entinen presidentti paljasti, että nuori Michelle yritti parittaa häntä omien tyttökaveriensa kanssa yhteen. Barack oli oikeasti kiinnostunut vain Michellestä.

– Lopeta, Michelle yritti estellä, mutta hänen miehensä jatkoi.

– Meistä tuli ystäviä yhden kesän aikana, ja ajattelin, että hän on ainutlaatuinen, Barack sanoi saaden myrskyisät suosionosoitukset.

Pariskunnan ensimmäiset treffit olivat vuonna 1989. He menivät katsomaan Spike Leen elokuvaa Do The Right Thing – Kuuma päivä.

– Hän oli vahva ja rehellinen – sellainen, joka tuntui kalliolta, johon tiesin voivani jossain pisteessä aina luottaa. Tiesin, että hän olisi lapsilleni äiti, jonka avulla lapsistani tulisi aivan upeita, Barack jatkoi.

Katso video tilaisuudesta yllä tai tästä linkistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?