Spice Girls -tähti myönsi vihdoin kokaiiniriippuvaisuutensa – yritti itsemurhaa 200 pillerillä: 43 miljoonan euron omaisuus tuhlattu - Viihde - Ilta-Sanomat

Spice Girls -tähti myönsi vihdoin kokaiiniriippuvaisuutensa – yritti itsemurhaa 200 pillerillä: 43 miljoonan euron omaisuus tuhlattu

Tyttöbändin tähti Mel B on kokenut julkisuuden hyvät ja huonot puolet raadollisen tarkasti.

Spice Girls -mania toi Mel B:lle (kuvassa ensimmäinen vasemmalta) miljoonaomaisuuden. Sen hän myös tärväsi.

19.11.2018 9:11

Spice Girls -bändistä 90-luvulla pinnalle noussut laulaja ja tv-persoona Melanie Brown myöntää tuoreessa Brutally Honest -elämäkerrassaan, että oli useita vuosia päihdekoukussa. Kirja ilmestyy kauppoihin marraskuun aikana. Aiheesta kertovat muun muassa Daily Mail ja People-lehti.

Kun laulajatähti tuomaroi television huippusuosittua X Factor -laulukisaa, hän veti samaan aikaan kahdeksan viivaa kokaiinia päivässä selviytyäkseen elämäntilanteensa kanssa.

Nyt 43-vuotias tähti kertoi myös, että yritti tappaa itsensä vuonna 2014 ottamalla yli 200 aspiriinipilleriä. Itsemurhayritys tapahtui, kun hän palasi illalliselta kotiin entisen miehensä kanssa. Hän oli keräillyt lääkkeitä varastoon vuosia.

Mel B jäi itsemurhayrityksen jälkeen pois sen viikonlopun X Factorin tv-lähetyksestä. Poissaolo herätti ihmetystä katsojissa. Silloin laulaja selitti medialle, että kärsii vatsahaavasta.

Mel B kertoo kirjassaan, että hänen jokainen päivänsä alkoi kahdella kokaiiniviivalla.

– Olin surullinen ja säälittävä ihminen. En hallinnut itseäni ollenkaan. Otin vielä varmaan viisi tai kuusi viivaa työpäivää ennen ja sen jälkeen.

Kuvassa Mel B vuonna 2014.

Tähti selitti, että kokaiini turrutti hänen tuskansa ja sai hänet antamaan kaikkensa X Factorille.

– Se sai minut unohtamaan kaiken muun ympärillä paitsi tv-ohjelman tekemisen, Mel B sanoo.

Mel B erosi vuonna 2017 entisen miehensä Stephen Belafonten kanssa. Ex-pariskunnan ero oli todella riitaisa ja se sai valtavasti julkisuutta. Liitossa on kerrottu olleen paljon henkistä ja fyysistä väkivaltaa.

Mel B ja Stephen Belafonte erosivat vuosi sitten. Heidän suhteessaan on kerrottu olleen paljon väkivaltaa. Yhdessä he ehtivät olla yli 10 vuotta.

Mel B kertoi poliisille Belafonten pahoinpidelleen häntä toistuvasti. Poptähti haki ex-miehelleen lähestymiskieltoa, ja sellainen myönnettiin.

TMZ kertoi hiljattain, että pari päätyi pitkän avioero-oikeudenkäynnin jälkeen sopuratkaisuun. Mel B luopui pahoinpitelysyytteistä ex-puolisoaan vastaan.

Samoihin aikoihin avioeron kanssa lehtiin levisi tieto, että pariskunta on tuhlannut lähes kokonaan Mel B:n Spice Girls -aikoinaan tienaaman 43 miljoonan euron omaisuuden.

Kuvassa Mel B konsertoimassa Helsingissä vuonna 1998. Spice Girls oli tuolloin maailman suosituimpia yhtyeitä.

Melanie Brown kuvattuna syksyllä 2018. Uusi kirja ilmestyy marraskuussa.

Laulaja osteli tolkuttoman määrän timanttikoruja, luksusautoja ja huippumuotia. Tililtä hulahti yli miljoona euroa mustaan Bentley -autoon, Mercedes Benziin ja Ferrariin, sekä kuuluisaan panssaroituun tila-autoon.

Myös ex-pariskunnan yhteinen koti nielaisi leijonanosan laulajan omaisuudesta. Miljoonalla eurolla remontoitu Los Angelesin -koti piti sisällään upea kylpyhuoneen, ulkoilmakeittiön, kolme vesiputousta ja äänitysstudion. Luonnollisesti kodissa oli myös paljon henkilökuntaa, kuten lapsenvahti, puutarhuri ja huoltomiehiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?