49-vuotiaana kuolleen Austin Powers -tähden perhe sai karun viestin haudan takaa – miljoonat hupenivat rankkaan elämäntyyliin ja sairaalalaskuihin

Julkaistu:

Verne Troyerin jälkeensä jättämä perintö ei riitä maksamaan edes puolia tähden viimeisestä sairaalalaskusta.
Muun muassa Austin Powers -komediaelokuvista tuttu Verne Troyer menehtyi 21. huhtikuuta 49-vuotiaana. Troyer oli kärsinyt runsaasti terveysongelmista viimeisinä vuosinaan. Hän oli aikaisemmin huhtikuussa joutunut sairaalaan alkoholimyrkytyksen takia.

Troyer teki läpimurtonsa Hollywoodissa Austin Powers -elokuvissa, joissa hän näytteli Mike Myersin esittämän Dr. Evilin kloonia Mini-Metä. Hänet nähtiin myös esimerkiksi Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa sekä Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -kulttielokuvassa.

Amerikkalaismediat selvittivät tähden kuoleman jälkeen näyttelijän miljoonaomaisuuden huvenneen vauhdilla. Arviolta yli 4 miljoonaa euroa urallaan tienannut tähti jätti jälkeensä 138 000 euron omaisuuden, jonka perivät Troyerin vanhemmat Reuben ja Marie.


TMZ-sivusto kertoo kuitenkin, että Troyerin perheelle on sadellut muhkeita laskuja näyttelijän kuoleman jälkeenkin. Perintö kattaa vain murto-osan esimerkiksi näyttelijän viimeisten viikkojen hoitokuluista.

Sivuston mukaan Troyerin perhe oli saanut hiljattain karut terveiset Valley Presbyterian -sairaalalta, joka karhuaa perheeltä yli 319 000 euron sairaalalaskua. Troyer oli ollut useita viikkoja sairaalahoidossa alkoholimyrkytyksen takia.

Tämän lisäksi Los Angelesin viranomaiset ovat lähettäneet perheelle 1300 euron laskun ambulanssikyydistä, jolla Troyer kiidätettiin sairaalaan huhtikuussa.

Menehtyi alkoholimyrkytykseen

Amerikkalaismedioiden mukaan näyttelijä eli rankan elämän, joka tuhosi paitsi tähden terveyden, myös hänen taloutensa. Vain 81 senttiä pitkä Troyer kertoi julkisuudessa avoimesti alkoholismistaan. Hän kävi vieroitushoidossa useita kertoja ja oli kuolla alkoholimyrkytykseen 2002.

Sairaalalaskut haukkasivat roiman osan hänen tuloistaan.

Viranomaiset vahvistivat vasta lokakuussa Troyerin kuolleen alkoholimyrkytykseen. Los Angelesin piirikunnan kuolinsyyntutkijoiden laatiman tiedotteen mukaan Troyerin kuolinsyyksi on virallisesti todettu itsemurha.

Lue lisää: Mini-Me-näyttelijä Verne Troyerin kuolinsyy on vahvistettu

Troyerin entinen tyttöystävä on kertonut julkisuudessa Troyerilla olleen paljon ongelmia ja juoneen pahimpina päivinä valtavia määriä alkoholia.

– Verne oli hirvittävä juodessaan. Ilkeä ja aggressiivinen. Joskus hän saattoi soittaa minulle keskellä yötä ja tuntea syyllisyyttä siitä, että hän on taas juonut, ex-tyttöystävä Ranae Shider on kertonut Mirrorille.


Troyerin yksityiselämä oli myrskyisä ja julkisuudessa seurattiin etenkin Troyerin ja hänen ex-tyttöystävänsä Ranae Shiderin suhdekiemuroita.

Entisten rakastavaisen seksivideo päätyi julkisuuteen vuonna 2008 ja Troyer haastoi intiimiä videota levittäneen yhtiön oikeuteen. CTV Newsin mukaan Troyer vaati pornoyhtiöltä noin 17 miljoonan euron korvauksia. Tapaus sovittiin oikeussalin ulkopuolella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt