Hollywood-tähti valittiin maailman seksikkäimmäksi mieheksi – tähden 16-vuotias tytär selasi Instagramia ja kauhistui näkemästään - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti valittiin maailman seksikkäimmäksi mieheksi – tähden 16-vuotias tytär selasi Instagramia ja kauhistui näkemästään

People-lehti valitsi näyttelijä Idris Elban maailman seksikkäimmäksi mieheksi, mutta kaikki eivät ole valinnasta aivan samaa mieltä.

16-vuotias Isan on näyttelijä Idris Elban vanhin lapsi. Hänen äitinsä on Elban ex-vaimo Kim Nørgaard.

17.11.2018 12:42

Näyttelijä Idris Elba sai hiljattain nimensä historiankirjoihin kun People-lehti julisti brittinäyttelijän maailman seksikkäimmäksi mieheksi.

People-lehti on valinnut maailman seksikkäimmän naisen ja seksikkäimmän miehen jo vuodesta 1985 lähtien. Muun muassa Luther-tv-sarjasta ja lukuisista Hollywood-elokuvista tuttu Elba, 46, otti tiedon vastaan tiedon voitostaan pilke silmäkulmassa ja kertoi Peoplen haastattelussa menneen välittömästi peilin eteen.

– Olin, että ei voi olla totta. Oletteko tosissanne? Katselin itseäni peilistä. Totesin, että ”olet aika seksikäs tänään”, Elba nauraa lehdelle.

– Rehellisesti sanottuna voitto tuntuu kivalta. Se oli hieno yllätys ja oikea egon pönkittäjä.

Brittinäyttelijän on huhuttu olevan seuraava James Bond.

Sosiaalisessa mediassa näyttelijän fanit ovat riemuinneet näyttelijän voitosta, vaikka monien mielestä voitto olikin itsestäänselvyys.

– Vesi on märkää ja Idris Elba on maailman seksikkäin mies, Twitterissä naureskellaan.

On kuitenkin yksi, jolle Elban voitto ei tullut mieluisena yllätyksenä. Näyttelijätähden 16-vuotias tytär Isan kertoo People-lehdelle kuinka kiusalliselta isän saama huomio hänestä tuntuu.

Isan sanoo nähneensä Instagramissa isänsä olevan ehdolla tittelin saajaksi ja pyöritelleen silmiään.

– Ai että, en malta odottaa, Isan kuvailee reaktiotaan.

Seuraavana aamuna Instagram ja muut sosiaalisen median palvelut täyttyivät uutisista Elban voitosta ja Isan kauhistui.

– Heräsin aamulla ja näin, että isäni on valittu maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Ajattelin, että tätä en odottanut. Tämä ei ole yhtään hauskaa, hän sanoo.

Isan Elba ei vakuuttunut isänsä maailman seksikkäin mies -voitosta.

Isan kertoo Peoplelle soittaneensa isälleen seuraavana päivänä aivan muista asioista, kun puhe oli kääntynyt titteliin.

– Isä kysyi, että onko minulla jotain sanottavaa hänelle. Totesin, että eipä taida olla. Isä sanoi olevansa maailman seksikkäin mies. Minä sanoin, että ”ai niin, se juttu. Kiva. Siistiä. Onnea”.

Tytär tuskailee saaneensa kuulla asiasta koulukavereiltaan kyllästymiseen asti. Hän sanoo kuitenkin suhtautuvansa asiaan huumorilla.

– Koulussa se on todellakin puheenaihe, joten minä olen se, jota asiasta kiusataan. Isän tittelistä vitsaillaan hyväntahtoisesti, mutta se on välillä kiusallista.

Aikaisemmin People-lehti on valinnut maailman seksikkäimmiksi miehiksi muun muassa muusikko Blake Shelton (2017), näyttelijä Dwayne Johnson (2016), ex-futistähti David Beckham (2015 ja näyttelijä Chris Hemsworth (2014).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?