Tv:stä tuttu palkkionmetsästäjä pelasti Tiger Woodsin ex-rakastajattaren bordellista – riutunut kohukaunotar oli lähellä kuolemaa

Julkaistu:

Tosi-tv-tähti Duane ”Dog” Chapman tiimeineen teki rynnäkön bordelliin Las Vegasissa. Palkkionmetsästäjä sanoo pelastaneensa mallikaunotar Jamie Jungersin aivan viime hetkellä.
Dog, palkkionmetsästäjä -kohusarjasta tunnettu Duane ”Dog” Chapman, 65, on ollut enää harvakseltaan julkisuudessa tv-sarjan päättymisen jälkeen vuonna 2015.

Nyt komeasta takatukasta tunnettu palkkionmetsästäjä on noussut jälleen otsikoihin Yhdysvalloissa Las Vegasissa tapahtuneen ratsian ansiosta.

Duane Chapman kertoo RadarOnlinelle etsineen etsintäkuulutettua alusvaatemalli Jamie Jungersia, 35.

Jungersia epäillään huumausaineiden hallussapidosta, mutta viranomaiset eivät olleet saaneet minkäänlaista yhteyttä pakosalla olleeseen malliin. Chapman tiimeineen oli päässyt Jungersin jäljille ja jäljet johtivat bordelliin Las Vegasissa, jossa kaunottaren huhuttiin työskentelevän.

Jungers nousi julkisuuteen 9 vuotta sitten, kun golfaaja Tiger Woodsin salasuhteet paljastuivat. Alusvaatemalli Jamie Jungers oli yksi niistä naisista, joiden kanssa Woods oli pettänyt silloista vaimoaan Elin Nordegreniä.


Kaunottaren elämä ei ole kuitenkaan ollut kohun jälkeen ruusuilla tanssimista, vaan hän on kamppaillut pitkään päihderiippuvuuden kanssa.

Palkkionmetsästäjä Duane Chapman kertookin RadarOnlinelle häntä ja hänen tiimiään odottaneen bordellissa pelottava näky. Jungers oli kuin varjo entisestä.

– Emme saaneet hänelle edes käsirautoja, koska hänen ranteensa olivat niin riutuneet. Hän painoi enää 40 kiloa, Chapman kuvailee sivustolle.

– Jos emme olisi pelastaneet häntä, hän olisi kuollut parissa viikossa, Chapman uskoo.
Palkkionmetsästäjän mukaan hän sai selville Jungersin työskentelevän bordellissa ja saavan maksun huumausaineina. Jungers oli kertonut Chapmanille asiakkaidensa koostuvan pitkälti varakkaista liikemiehistä, jotka olivat valmiita maksamaan Tiger Woodsin rakastajattaren seurasta.

– Likaiset miehet halusivat kanssani seksiä vain koska olin ollut Tiger Woodsin kanssa, Jungers oli vuodattanut ja sanonut haluavansa elämänsä järjestykseen.


Jungers tienasi paljastuksillaan muhkean summan

Jamie Jungers viihtyi julkisuudessa runsaasti vuosina 2009 ja 2010 Tiger Woodsin seksiskandaalin jälkimainingeissa. Jungers esiintyi lukuisissa tv:n keskusteluohjelmissa kertomassa hänen ja Woodsin kiihkeästä suhteesta ja kuvaili olevansa rakastunut golfaajaan.

Jungerin uskotaan tienanneen lehti- ja tv-haastatteluilla noin 120 000 euroa.


Amerikkalaismedia sai tuolloin selville, että Jungers työskenteli mallintöiden ohella eksoottisena tanssijana. 2010 amerikkalaismediassa kuohahti kun Jungers ja kaksi muuta Tiger Woodsiin yhdistettyä naista kilpaili Howard Sternin järjestämässä kauneuskilpailussa, jossa etsittiin ”kauneinta rakastajatarta”.

Jungers voitti kisan ja nappasi yli 70 000 euron voittopotin.


Viime vuodet ovat kuitenkin olleet Jungersin elämässä synkkää aikaa. Amerikkalaislehdet ovat kertoneet kaunottaren ajautuneen vakaviin taloudellisiin ongelmiin päihderiippuvuuden takia. Hän vietti 13 päivää vankilassa huumausainerikoksen takia ja on ollut vapaalla jalalla takuita vastaan.

Duane Chapmanin tähdittämää Dog, palkkionmetsästäjä -sarjaa tehtiin Yhdysvalloissa kahdeksan tuotantokauden verran vuosina 2004-2012. Sarjaa on esitetty Suomessa muun muassa Subilla.

Sarjassa seurattiin palkkionmetsästäjinä työskentelevien Chapmanien perhettä. Sarja aiheutti aikanaan paljon kohuja sarjan kulisseissa tapahtuneiden käänteiden takia.

2007 julkisuuteen vuoti nauha, jolla Chapman käytti rasistisia ilmaisuja puhuessaan tummaihoisista. Sarja vedettiin nopeasti pois ohjelmistosta ja Chapman pyysi julkisesti anteeksi puheitaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt