Viihde

Huippusuosittu laulajatähti palasi keikkalavalle – fanit huolestuivat olemuksesta välittömästi: ”Jokin on vialla”

Julkaistu:

Michael Bublén esitys sai fanit huolestumaan.
Michael Bublé huolestutti faninsa esiinnyttyään Britannian X Factorissa sunnuntai-iltana. Fanien mukaan kanadalainen laulaja ei ollut “oma itsensä”, Mirror kertoo.

Pitkään taukoa pitänyt Bublé, 43, on vasta vastikään palannut takaisin estradilavoille. Miehen esikoispojalla Noahilla diagnosoitiin syöpä, minkä jälkeen laulaja päätti keskittyä perheeseensä ja vetäytyä julkisuudesta.

X Factorissa esiintynyt Bublé herätti fanien huolen epätyypillisellä käytöksellään. Moni katsoja oli käynyt kommentoimassa asiasta Twitterissä ja pohtinut, onko miehellä kaikki hyvin.
– Michael ei näytä tai kuulosta itseltään tänään, eräs katsoja kirjoitti.
– Michael Bublé näyttää siltä, että hänestä olisi epämukavaa esiintyä. Jokin on vialla, toinen fani huomautti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy– Onkohan Michaelilla kaikki hyvin? Hän näyttää erittäin hermostuneelta, kolmas oli kommentoinut.


Ennen poikansa sairastumista, Bublén oli tarkoitus juontaa vuoden 2017 Brit Awards sekä 2017 Juno Awards -tapahtumat. Mies kuitenkin päätti perua kaikki työvelvoitteensa, jotta voisi olla perheensä ja eritoten sairaan poikansa tukena.

Perhettä kohdannut tragedia sai miehen harkitsemaan uransa jatkoa. Bublé ja hänen vaimonsa Luisana Lopilato saivat kuulla poikansa syöpädiagnoosista marraskuussa 2016.

Perhe oli aiemmin käynyt Argentiinassa lääkärissä, jolloin pojalla luultiin olevan sikotauti. Noahin sairaus paljastuikin hepatoblastoomaksi, eli lasten maksasyöväksi. Bublén perhe on kertonut, että poika on parantunut syövästä.


Michael Bublé on kolminkertainen Grammy-palkinnon voittaja ja arvostettu lauluntekijä. Hänen läpimurtonsa koitti vuonna 2005 julkaistun toisen studioalbumin It’s Timen myötä. Albumi nousi listojen kärkeen muun muassa Japanissa ja Kanadassa. Michael Bublé saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa 2019.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt