Perheenäiti Marcela turvautui käsittämättömään kauneuskikkaan takamuksensa vuoksi – uskoo ”hämähäkinseitin” nuorentavaan vaikutukseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Perheenäiti Marcela turvautui käsittämättömään kauneuskikkaan takamuksensa vuoksi – uskoo ”hämähäkinseitin” nuorentavaan vaikutukseen

Keinoja on monia, mitä tulee nuoruuden ylläpitämiseen. Näin uskoo ainakin julkkispersoona Marcela Iglesias.

Julkisuudesta tuttu Marcela Iglesias ei kaihda keinoja ulkonäkönsä suhteen. Nyt hän esittelee tuoreissa kuvissa uudenlaista ”hämähäkinseittihoitoa”.­

14.11.2018 17:55

Yhdysvalloissa asuva argentinalaistaustainen perheenäiti ja julkkispersoona Marcela Iglesias on tehnyt vakaan päätöksen olla ikääntymättä ollenkaan. Ja tämän saavuttamiseksi hän on valmis käyttämään mitä erikoisempia keinoja.

Los Angelesissa asuva Iglesias kutsuu itseään vaatimattomasti ”Hollywoodin kaunottareksi”, ja onkin muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla useasti välttääkseen ikääntymistä mahdollisimman pitkään.

Nyt hän on turvautunut vähän erikoisempaan kauneuskikkaan. Iglesias on pitkään ollut huolissaan takapuolensa kunnosta ja kiinteän takamuksen ”romahtamisesta”. Siksi hän päätti kokeilla melko hurjalta näyttävää injektiohoitoa.

Kuten kuvista käy ilmi, hoidossa Iglesiaksen takapuoleen laitetaan 100 injektioneulaa, jotka stimuloivat kollageenituotantoa. Toimenpiteen olisi tarkoitus pitää takapuoli mahdollisimman kimmoisana.

Erikoisen hoidosta tekee se, että injektioneulat asetellaan tiukkaan hämähäkinseittimäiseen kuvioon, joka takaa parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Siksi toimenpidettä kutsutaankin ”hämähäkinseittihoidoksi”.

– Tämä oli täysin kivutonta, Iglesias vakuutti.

Perheenäiti on kertonut tavoitteekseen ”ikääntyä kauniisti”. Tämän takia hän yrittää elää terveellisesti, mutta turvautuu aina silloin tällöin muihinkin keinoihin.

Iglesias kertoo kokeilleensa pistoshoitojen lisäksi muun muassa iilimatohoitoa, jossa iilimatojen annetaan imeä verta hoidettavasta henkilöstä. Hoidon on uskottu vuosisatojen ajan nuorentavan ja estävän ikääntymistä.

Julkisuudesta tuttu Marcela Iglesias ei kaihda keinoja ulkonäkönsä suhteen. Nyt hän esittelee tuoreissa kuvissa uudenlaista ”hämähäkinseittihoitoa”.­

Argentinasta kotoisin oleva Iglesias saapui 20 vuotta sitten Yhdysvaltoihin laittomana maahanmuuttajana. Monen mutkan kautta naisesta on tuli menestynyt tuottaja, joka on luonut muun muassa kohauttaneet tosi-tv-ohjelmat Plastics of Hollywood ja Human Doll House.

Nykyään nainen kutsuu itseään ”Hollywoodin kuningattareksi”.

Iglesias on kertonut julkisuudessa avoimesti poikkeuksellisesta lemmikistään. Nainen nimittäin adoptoi minipossun, joka sai nimekseen Chuy. Kaikki ei kuitenkaan mennyt, kuten Iglesias oli suunnitellut. Kuudessa kuukaudessa Chuyn koko nelinkertaistui.

– Hän vain jatkoi kasvamista. En tiedä, johtuuko se siitä, että ruokin häntä aluksi hieman liikaa.

Lopulta Chuysta tuli 115-kiloinen sika.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?