Laulajakaunottaren muuttuneet kasvot herättivät fanien spekulaation – täyteaineista syytetty Cheryl avautuu syistä: lapsen saanti muutti kaiken - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajakaunottaren muuttuneet kasvot herättivät fanien spekulaation – täyteaineista syytetty Cheryl avautuu syistä: lapsen saanti muutti kaiken

Cheryl kertoo kasvojensa “muuttuneen täysin” saatuaan poikalapsensa Bearin.

Laulajattaren turvonneet kasvot hämmensi faneja.­

14.11.2018 11:29

Cheryl Tweedy (ent. Cole) herätti viime viikolla huomiota muuttuneella ulkonäöllään. 35-vuotias laulaja teki näyttävän paluun parrasvaloihin uudistuneessa tyylissään, johon kuului lyhyiksi leikatut ja tummiksi värjätyt hiukset.

Dramaattisella lookillaan debytoinut popkaunotar oli saapunut Lontooseen haastatteluun puhumaan uudesta kappaleestaan Love Made Me Do It. Naisen muuttunut ulkomuoto kuitenkin herätti fanien keskuudessa kiivaan spekulaation täyteaineiden ja botox-pistosten suhteen. Nyt Cheryl kertoo kaiken johtuvan lapsen saannista, Mirror uutisoi.

Girls Aloud -yhtyeessä mukana ollut Cheryl tunnetaan parhaiten laulajana.­

Aiemmin Cheryl on väittänyt turvonneiden kasvojensa johtuvan vähäisistä yöunista. Capital-radiokanavalla vieraillut laulaja totesi, että hänellä oli “tyynynpainauma kasvoillaan”.

– Minulla oli edelleen painauma tyynystä kasvoissani tämänaamuisessa haastattelussani. Kaipa niin käy, kun menet nukkumaan kahdelta ja heräät 5.30. Kiitos kaikille mukana olleille, rakastan teitä, Cheryl kirjoittaa Twitterissä.

Nainen kertoi The Sunday Timesille, että “Koko vartaloni, myös kasvoni, kaikki on muuttunut Bearin syntymän myötä”.

Bear on tällä hetkellä 1,5-vuotias.

Cheryl nousi kuuluisuuteen Popstars-ohjelmasta.­

Entisen X Factor tuomarin mukaan häntä ei kuitenkaan haittaa se, että lapsi on syy hänen muuttuneeseen ulkonäköönsä. Nainen kertoo voivansa paremmin nyt.

– Tunnen olevani parempi kuin mitä olin. En enää välitä, miltä vartaloni näyttää. Minä sain aikaan elämän, hän summaa.

– Olen ällistynyt itsestäni. Sen vuoksi olen myös kiltimpi itselleni. Keskityn vähemmän epävarmuuksiini, koska ne eivät ole enää olennaisia, laulajatar kiteyttää.

Cheryl kuvattuna Cannesin filmifestivaaleilla vuonna 2016.­

Rakkaudessa kovia kokenut Cheryl vakuuttaa, että Bear on ainut mies, jota hän tarvitsee elämäänsä nyt. Sinkkuna viihtyvä kaunotar jatkaa, että hänellä ei ole halua aloittaa uutta suhdetta. Bearin ansiosta hän tuntee olevansa onnellinen ensimmäistä kertaa elämässään.

– Sydämeni on täynnä, olen täysinäinen.

– En etsi enää mitään. Olen kokonainen. Minulla on unelmieni mies, Cheryl totesi.

Nainen myöntää pakkomielteisen suhteensa Beariin voineen olla mahdollinen syy hänen ja lapsen isän Liam Paynen eroon. Hän kertoo miehen olleen ainoa kumppani, joka on ollut uskollinen hänelle.

Cheryl ja ex-rakas Liam yhteiskuvassa Brit Awardseissa. Pariskunta seurusteli useamman vuoden ajan.­

– Kun ajattelen aikaa, jolloin äitiys oli minulle uutta, elin rakkaudentäyteisessä kuplassa. En usko, että huomioin ketään muuta, Cheryl kertoo.

Haastattelussaan Cheryl myös vihjaisi, että ero lapsensa isään olisi tullut ennemmin miehen aloitteesta, kuin hänen. Cheryl ja One Direction -yhtyeestä tuttu Liam Payne ehtivät seurustella kaksi ja puoli vuotta ennen heinäkuista eroaan. The Sunin lähteiden mukaan pariskunta erosi, koska Payne teki jatkuvasti töitä ympäri maailmaa ja ei ollut juuri koskaan kotona perheensä kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?