Viihde

Jaana Pelkonen ”jäi kiinni” salaisesta tatuoinnistaan tv-ruudussa – hävisi vedonlyönnin Heikki Paasoselle lähtemättömin seurauksin

Julkaistu:

etsä tiedä kuka mä oon?
Jaana Pelkonen ja Heikki Paasonen kertovat vedonlyönnistään Et sä tiedä kuka mä oon? -ohjelmassa.
Kansanedustaja ja ex-juontaja Jaana Pelkonen kertoo seuraavassa Et sä tiedä kuka mä oon? -ohjelmassa, että Euroviisut ovat olleet hänen juontajanuransa tähtihetkiä. Pelkonen toimi usean vuoden ajan viisukommentaattorina ja lopulta -juontajanakin, ja sai tutustua kansainvälisiin kollegoihin ja eri maiden kulttuureihin.

Usein työparina oli Et sä tiedä kuka mä oon? -ohjelmankin juontaja Heikki Paasonen. Pelkonen ja Paasonen olivat työparina muun muassa myös silloin, kun Suomi voitti viisut.

– Kyllä se helmi on ollut se, että on saanut olla todistamassa sitä Lordin historiallista voittoa vuonna 2006 Ateenassa, Pelkonen kertoo, ja siitä päästäänkin itse aiheeseen, eli Pelkosen mahdollisiin tatuointeihin.
  • Artikkelin videolla Jaana Pelkonen kertoo tatuointiin liittyvän tarinan.
Heikki Paasonen muistelee jaksossa, että vuonna 2006 Ateenassa lyötiin erikoinen veto, johon myös Jaana Pelkonen osallistui.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pelkonen itse muistelee päähänpistoa näin:

– Mun muistikuva on se, että sinä olit ollut meidän delegaatioon kuuluvien poikien kanssa jossain euroklubilla. Mä olin vielä niihin aikoihin niin tunnollinen ja kiltti, että mä olin mennyt nukkumaan, jotta aamulla jaksaisin juontaa jotain, kansanedustaja kertoo.

– Aamulla kuulin aamiaispöydässä, että te olitte lyöneet vetoa, että jos Suomi voittaa Euroviisut, niin te otatte tatuoinnin. Ja sit te olitte myymässä tätä ideaa mulle, että kai säkin oot mukana, Pelkonen jatkaa.

Jaana Pelkonen paljastaa luvanneensa ottaa tatuoinnin siinä tapauksessa, että Suomi voittaa ja jos hän sen lisäksi juontaa seuraavat Euroviisut. Nyt tiedetään, että Jaana Pelkonen juonsi kuin juonsikin Mikko Leppilammen kanssa Helsingissä vuonna 2007 järjestetyt viisut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tässä kohtaa Heikki Paasonen näyttää oikeaa säärtään koristavan, ateenalaisen viisuvedon seurauksena otetun tatuointinsa, jota koristaa kirjainyhdistelmä HRH ja vuosiluku 2006. Kirjanyhdistelmä viittaa tietysti Lordin voittokappaleeseen Hard Rock Hallelujah.

– Hieno! Hyvä, Heikki! Pelkonen kehuu aplodien raikuessa.


Ennen kuin ohjelmassa paljastetaan, ottiko Pelkonen lopulta omaa leimaansa, kisaajien tehtävänä on arvata, kuinka monta tatuointia Jaanalla on.

Kisaajista Sarkku arvaa, että tatuointeja olisi neljä, ja kertoo nähneensä niistä yhden.

– Yritin ensin vastata kaksi, koska yhden olen ainakin nähnyt, mutta ei siitä sen enempää, Sarkku sanoo ja saa Pelkosen repeämään salaperäiseen nauruun.

Aiemmin jaksossa Sarkku on kertonut juhlineensa kerran Pelkosen kanssa Tampereen Ilves-hotellissa.

– Minkälaiset bileet teillä siellä Ilveksessä on ollut? Paasonen naurattaa.

Oikea vastaus on lopulta, että Pelkosella on vain yksi tatuointi, juurikin tuo Euroviisu-vedon seuraus.

– Haluatko paljastaa, missä se tatuointi sijaitsee? juontaja yrittää.

– No en todellakaan halua paljastaa! Pelkonen tokaisee vastaukseksi.

Et sä tiedä kuka mä oon? tiistaisin kello 20 Nelosella. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt