Salattujen elämien roisi kohtaus sai katsojat hieraisemaan silmiään: lakimies-Monica päätyi sänkyyn alaikäisen Severin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Salattujen elämien roisi kohtaus sai katsojat hieraisemaan silmiään: lakimies-Monica päätyi sänkyyn alaikäisen Severin kanssa

Salattujen elämien juonikuviot saavat koko ajan erikoisempia käänteitä.

Kaksikon välille syntyy joidenkin mielestä sopimaton suhde.­

13.11.2018 13:14

Salatut elämät -suosikkisarjassa on nähty vuosien varrella monenlaisia ja mitä erikoisempia juonenkäänteistä.

Perjantain ja maanantain jaksoja katsoessa monet fanit hieraisivat silmiään, kun sarjassa syntyi odottamaton romanssi. Ja Ilta-Sanomien lukijat ottivat asian tiimoilta yhteyttä toimitukseen.

Äitiyslomalla oleva lakimies Monica Mustavaara (Irina Vartia) on naimisissa Jirin Viitamäen (Mikko Parikka) kanssa ja heillä on yhteinen pieni poika Magnus.

Kaksikon elo ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Monicalla on ollut silmäpeliä Jirin alaikäisen serkun Severi Sievisen (Roope Puhakka) kanssa, ja Severi on ollut selvästi ihastunut Monicaan.

Perjantain jaksossa Monica ja Severi päätyivät palovaroittimen asennusoperaation lopuksi suutelemaan intohimoisesti. Myöhemmin jaksossa he päätyivät samaan sänkyyn harrastamaan seksiä.

Samaan aikaan Jiri tilitti Karille (Tommi Taurula) talonyhtiön kellarissa, ettei Monica ole enää lainkaan kiinnostunut seksistä, mutta hän uskoo heidän väliensä vielä parantuvan ennalleen.

Maanantain jaksossa makuukamarissa käytiin erikoinen keskustelu, kun Severi kertoi Monicalle menettäneensä hänelle juuri poikuutensa, ja harrastaneensa seksiä ensimmäistä kertaa koskaan. Monica on tästä tiedosta silmin nähden järkyttynyt.

Jos kuvio ei vielä ollut tarpeeksi monimutkainen, niin monimutkaisemman siitä tekee se, että Jiri on ennemminkin Severin isoveli kuin serkku, ja todellisuudessa hän on Severin huoltaja ja he asuvat samassa taloudessa. Vaikka Jiri ja Monica asuvatkin parhaillaan eri asunnoissa, niin he ovat silti naimisissa ja jollain kierolla tavalla Monica on tavallaan Severin äitipuoli.

Severi ja Monica päätyivät samaan sänkyyn.­

Salaisuus ei ole yleensä pysy pitkään salaisuutena Pihlajakadulla, eikä varmasti tälläkään kertaa.

Kun puolipukeinen Severi oli poistumassa Monican luota, niin Monican isä Gunnar (Raimo Grönberg) käveli asuntoon sisälle, ja ihmetteli tyttäreltään suureen ääneen, että onko hän maannut pojan kanssa eikä uskonut Monican vastaväitteitä.

– Sehän on pelkkä poikanen, melkein sakkolihaa, Gunnar totesi tyttärelleen.

– Sä oot sekaantunut sun aviomiehes sukulaispoikaan!

Monica selitti tilanteen viattomaksi, mutta pyysi ettei hänen isänsä kertoisi tilanteesta eteen päin. Hän kuitenkin lipsautti asian Ullalle (Maija-Liisa Peuhu), mutta ei kertonut asiaa ihan oikein.

Severi puolestaan itse paljasti tapahtuneen Benjaminille (Aaron Bojang), ja Monica taas oli kertomassa totuutta siskolleen Camillalle (Nora Rinne), kun Ulla paukkasi paikalle ja kertoi siskoksille, että uskoo Gunnarin seonneen lopullisesti, sillä hän oli sanonut Camillan ja Severin olleen sängyssä yhdessä.

Melkoinen suhdesoppa on siis valmis.

Pihlajakadulla käy sellainen vilske, että harvat asiat pysyvät salaisuutena.­

Salatut elämät on Suomen pitkäaikaisin päivittäissarja, sillä tammikuussa se täyttää 20 vuotta. Pihlajakadun asukkaiden seikkailut kiinnostavat katsojia ja se nousee joka viikko MTV3:n katsotuimpien ohjelmien listalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?