Mikael Granlundin kihlattu Emmi Kainulainen, 27, julkaisi ensimmäisen raskauskuvansa – herkkä otos kerää ylistystä - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Granlundin kihlattu Emmi Kainulainen, 27, julkaisi ensimmäisen raskauskuvansa – herkkä otos kerää ylistystä

Mikael Granlundin kihlattu Emmi Kainulainen poseeraa Instagramissa herkässä raskauskuvassa.

Emmi Kainulainen odottaa esikoistaan.

13.11.2018 8:05

Kiekkotähti Mikael Granlund, 26, paljasti lokakuun alussa, että hänen puolisonsa Emmi Kainulainen, 27, odottaa parin ensimmäistä lasta. Minnesota Wildissa, NHL:ssä pelaava Granlund ja sisustusarkkitehdiksi opiskellut Kainulainen myös kihlautuivat hiljattain.

– Olemme kihloissa ja vauva on tulossa, pari vahvisti IS:lle.

Nyt Kainulainen on julkaissut Instagram-tilillään ensimmäisen kuvan kauniisti pyöristyneestä vatsastaan. Kainulainen poseeraa herkässä kuvassaan mustaan asuun pukeutuneena, vatsastaan kiinni pidellen.

– Enemmän kuin innoissani elämästä... ja kaikesta, mitä on edessämme, onnellinen Kainulainen kertoo kuvatekstissä.

Kainulainen on merkinnyt kuvansa aihetunnisteella kiitollinen. Kaunis kuva on kerännyt runsaasti ylistystä Instagramissa, ja sen lukuisissa kommenteissa Kainulaista ja Granlundia onnitellaan lämpimästi.

– Onnea! Tämän täytyy olla syy siihen, että isi pelaa niin hyvin, ihastelee eräs kommentoija.

– Ihanaa! Niin paljon onnea, jatkaa toinen.

– Niin onnellinen teidän puolestanne. Teistä tulee mahtavia vanhempia, kolmas jatkaa.

Kainulainen on asunut Yhdysvalloissa jo muutaman vuoden ajan Granlundin työn vuoksi. Hän on myös itse luonut uraa maassa ja on muun muassa maineikkaan Ford Models -mallitoimiston listoilla. Kainulainen on myös lifestyleen keskittyvän verkkosivuston luova johtaja.

Kainulainen on kertonut IS:lle, että mikäli hän haluaisi panostaa täysillä mallin uraan, olisi hänen muutettava Los Angelesiin, jossa Ford Modelsin pääkonttori sijaitsee. Hän kuitenkin kokee, että muutto toiselle puolelle Yhdysvaltoja olisi liikaa, ja on siksi päättänyt pysytellä Minneapolisissa parin yhteisessä kodissa.

Kainulainen ja Granlund ovat olleet yhdessä noin kuuden vuoden ajan.

Sisustusarkkitehdiksi valmistunut Kainulainen on esitellyt pariskunnan kotia sosiaalisessa mediassa. Minneapolisissa sijaitsevan asunnon ikkunoista avautuu upea kaupunkinäkymä. Granlundin ja Kainulaisen koti on sisustettu vaaleilla sävyillä, ja sen seiniä koristavat persoonalliset taideteokset.

Kainulainen kertoi viime vuonna IS:n haastattelussa, että on kiitollinen siitä, ettei hänen tarvitse silti luopua omasta urastaan puolisonsa vuoksi. Hän työskentelee Minneapolisista käsin verkkosivustonsa parissa.

– Olen kyllä tosi kiitollinen siitä, että en ole joutunut tekemään kompromisseja. Monesti ne, ketkä luopuvat kokonaan omasta urastaan puolison takia, saattavat katkeroitua, Kainulainen totesi viime vuonna IS:lle.

Mikael Granlund kiekkoilee Minneapolisissa, Minnesota Wild -joukkueessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?