Kalifornian maastopalojen tuhot kasvavat – kodittomaksi jäi nyt poptähti Miley Cyrus

Kalifornian maastopalojen vuoksi tuhannet ovat joutuneet jättämään kotinsa, mukaan lukien monet Hollywood-tähdet.

Miley Cyrus on menettänyt kotinsa Kalifornian maastopaloissa.

12.11.2018 18:10

Etelä-Kaliforniassa tuhoa kylväneet maastopalot ovat levinneet vauhdilla. Nyt palot ovat yltäneet rantakaupunki Malibuun, jossa asuu moni Hollywood-tähti.

Moni julkisuuden henkilö on kertonut menettäneensä kotinsa palojen myötä. Yksi heistä on näyttelijä Gerard Butler, joka julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän paljasti kotinsa tuhoutuneen täysin. Viimeisimpänä kotinsa menettäneistä on laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus, Mirror uutisoi.

Miley Cyrusin kerrotaan olevan silminnähden musertunut menetettyään kotinsa maastopaloissa Kaliforniassa. Cyrus paljastaa, että hänen tonttinsa on yksi tuhansista paloissa tuhoutuneista. Naisen mukaan hänen lemmikkinsä sekä ”elämänsä rakkaus” ovat kuitenkin kaikki turvassa.

– Täysin musertunut maastopaloista, jotka vaikuttavat yhteisööni. Olen yksi onnekkaista. Lemmikkini ja elämäni rakkaus pääsimme turvaan ja se on ainut asia, millä on väliä, nainen twiittasi.

– Kotiani ei ole enää, mutta muistot, joita jaoimme perheeni ja ystävieni kanssa elävät vahvoina.

– Olen kiitollinen kaikesta, mitä minulla on jäljellä, laulajatar kiteyttää.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth näyttelivät yhdessä The Last Song -elokuvassa.

Miley Cyrus nousi kuuluisuuteen televisiosarja Hannah Montanan myötä 2000-luvun puolivälin tienoilla. Lapsiroolin jälkeen hän siirtyi täysi-ikäistyessään musiikin pariin ja on julkaissut lukuisia albumeita. Cyrus, 25, on kihloissa australialaisen näyttelijä Liam Hemsworthin, 28, kanssa.

Myös Kim Kardashian ja Lady Gaga ovat kertoneet joutuneensa pakenemaan paloja, joissa on kuollut jo 31 ihmistä. Olympiavoittaja ja tv-julkkis Caitlyn Jennerin talon epäiltiin palaneen, mutta hän kertoi Hollywood Reporterin mukaan sunnuntaina talonsa säästyneen täpärästi.

Kaliforniassa riehuu tällä hetkellä useita maastopaloja, joita alueen palolaitokset yrittävät hillitä parhaansa mukaan. CNN:n mukaan Pohjois-Kaliforniassa riehuvasta palosta noin neljännes oli saatu sunnuntaiaamuun mennessä eristettyä. Alueen historian tuhoisin palo on tuhonnut useita tuhansia asuinrakennuksia. Kymmenien ihmisten kerrotaan olevan kadoksissa.

Etelä-Kaliforniaa piinaa samaan aikaan kaksi erillistä maastopaloa ja evakuoitumiskäsky on annettu yli 300 000 ihmiselle. Washington Postin mukaan tuhannet palomiehet yrittivät saada sunnuntaina paloja hallintaan. Kuolonuhreja on tähän mennessä vahvistettu 29.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?