Hollywood-tähti julkaisi synkän kuvan Kaliforniasta – kodista jäi jäljelle vain savuavat rauniot: ”Sydäntäsärkevää”

Näyttelijä Gerard Butlerin koti tuhoutui täysin Kalifroniassa riehuvissa maastopaloissa.

Näyttelijä Gerard Butlerin talo tuhoutui maan tasalle.

12.11.2018 8:33

Kaliforniassa jo useita päiviä riehuneet maastopalot ovat vaatineet ainakin 29 kuolonuhria ja tuhonneet lukuisia koteja.

Etelä-Kalifornian maastopalot ovat pakottaneet myös julkkikset jättämään kotinsa. Muun muassa Lady Gaga ja Kim Kardashian ovat kertoneet, että tuli uhkaa heidän talojaan. Olympiavoittaja ja tv-julkkis Caitlyn Jennerin talon epäiltiin palaneen, mutta hän kertoi Hollywood Reporterin mukaan sunnuntaina talonsa säästyneen täpärästi.

Näyttelijä Gerard Butler julkaisi sunnuntai-iltana Instagram-tilillään musertavan kuvan, jossa hän paljasti kotinsa tuhoutuneen täysin. Butler kertoi kuvan yhteydessä palanneensa Malibuun evakuoinnin jälkeen ja kohdanneensa karmaisevan näyn.

Näyttelijä poseeraa Instagram-tilillään julkaisemassaan selfiessä hengityssuojaimen kanssa. Taustalla näkyy täysin maan tasalle palaneen talon runko ja mustaksi kärventynyt maastoauto.

– Palasin talolleni Malibuun evakuoinnin jälkeen. Kaliforniassa eletään sydäntäsärkeviä aikoja. Inspiroidun palomiesten rohkeudesta ja uhrauksista. Kiitos Los Angelesin palolaitos, Butler kertoo musertuneena kuvatekstissä.

Instagramin Stories-osiossa Butler kuvaa kotinsa hiiltyneitä ja savuavia raunioita epäuskon vallassa.

– Tervetuloa kotiini Malibuun, näyttelijä sanoo järkyttyneenä.

– Vau, hän toteaa päätään epätoivoisesti pudistellen.

  • Katso alla olevalta videolta, miten maastopalot roihuavat Kaliforniassa.

Butlerin julkaisemista videoista näkyy, ettei hänen kodistaan ole jäljellä käytännössä mitään. Vain talon tukipilarit, portaat ja perustuksia on jäljellä. Ympäristön puut ovat palaneet täysin, samoin kuin kaikki näyttelijän kodin irtaimisto.

Butlerin julkaisema kuva ja videot ovat järkyttäneet tämän Instagram-seuraajia. Moni kertoo olevansa äärimmäisen pahoillaan näyttelijän puolesta ja toivoo tämän pysyvän vahvana keskellä vaikeita aikoja.

Gerard Butlerin koti Malibussa tuhoutui täysin sillä aikaa, kun näyttelijä itse oli evakossa.

Skotlannissa syntynyt Butler tunnetaan lukuisista elokuvistaan. 48-vuotias tähti on näytellyt muun muassa elokuvissa Oopperan kummitus, Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde, P.S. Rakastan sinua, The Ugly Truth, Lainkuuliainen kansalainen ja Exän jäljillä.

Kaliforniassa riehuu tällä hetkellä useita maastopaloja, joita alueen palolaitokset yrittävät hillitä parhaansa mukaan. CNN:n mukaan Pohjois-Kaliforniassa riehuvasta palosta noin neljännes oli saatu sunnuntaiaamuun mennessä eristettyä. Alueen historian tuhoisin palo on tuhonnut useita tuhansia asuinrakennuksia. Kymmenien ihmisten kerrotaan olevan kadoksissa.

Samaan aikaan Etelä-Kaliforniaa piinaa kaksi erillistä maastopaloa. Washington Postin mukaan tuhannet palomiehet yrittivät saada sunnuntaina paloja hallintaan. Evakuoitumiskäsky on annettu yli 300 000 ihmiselle, joista valtaosa asuu Los Angelesin piirikunnassa.

Palomiehet yrittävät epätoivoisesti hallita tulimerta.

Yksi kotinsa menettäneistä on Il Divo -yhtyeen laulaja Sébastien Izambard. Yhtye tiedotti asiasta lauantaina, sillä järkyttynyt Izambard joutui keskeyttämään sen vuoksi maailmankiertueen.

– Minulla ei ole sanoja, kyyneleet vain virtaavat pitkin kasvojani. Tämän päiväinen konsertti oli yksi elämäni raskaimmista. Perheeni koki valtavan trauman ja oli hengenvaarassa. Minä olin toisella puolella maailma pystymättä auttamaan perhettäni, Izambard suri Instagramissa.

Maastopalot ovat jättäneet jälkeensä valtavat määrät tuhoutunutta omaisuutta ja palanutta luontoa. Kuva Butte Countysta, Kaliforniasta sunnuntailta.

Edit 10:26: Caitlyn Jennerin talon luultiin aluksi palaneen, mutta sunnuntaina paljastui, että se oli selvinnyt maastopaloista täpärästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?