Kansansuosio näkyy Pekka Poudan arjessa – pisti merkille erään huomattavan muutoksen: ”Sitä kutsutaan käytöstavoiksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kansansuosio näkyy Pekka Poudan arjessa – pisti merkille erään huomattavan muutoksen: ”Sitä kutsutaan käytöstavoiksi”

Pekka Pouta suhtautuu kansansuosioonsa ristiriitaisin tuntein.

Pekka Poudalla riittää faneja, mutta mies haluaa nauttia myös yksityisyydestään.­

12.11.2018 7:13

Kansansuosiota nauttiva tv-meteorologi Pekka Pouta on Tanssii tähtien kanssa -ohjelman myötä noussut puheenaiheeksi ympäri maata.

Vaikka Pouta sai sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä lähtöpassit tanssikisasta, ehti hän valloittaa syksyn aikana kansan sydämet humoristisilla esityksillään.

Suosio on näkynyt myös miehen arjessa konkreettisella tavalla. Pouta kertoi IS:lle pysähtyvänsä juttelemaan ihmisten kanssa joka viikko arjen askareiden keskellä.

– Niin, no pysähdyinhän minä siinä metrolta tanssistudiolle kävellessä tälläkin viikolla kahteen selfieen. Onhan tämä ohjelma tietysti nostanut tunnettuutta, ihmiset tulevat juttelemaan minulle todella paljon, Pouta paljasti.

– Kaikki hymyilee Pekalle ja näyttää peukkua, Poudan tanssipari Jutta Helenius vakuutti nauraen.

Pouta on kuitenkin huomannut yhden merkittävän muutoksen kuluneen vuosikymmenen aikana.

– Kymmenen vuotta sitten ihmiset tulivat juttelemaan olin missä seurassa tahansa. Nykyään ihmiset eivät tee sitä enää, Pouta paljastaa.

– Nykyään minua lähestytään enemmän silloin, kun olen yksin. Se on kiva, että ihmiset jättää rauhaan jos olen seurassa, Pouta muistuttaa.

– Sitä kutsutaan käytöstavoiksi. Käytöstavat ovat selvästi parantuneet viimeisen kymmenen vuoden aikana, hän sanoo.

Tv-meteorologina Pouta on työkseen kameran edessä. Tästä huolimatta Pouta kokee, ettei hänen työtaustastaan ole ollut hyötyä suorissa tanssilähetyksissä.

– Ei siitä ole mitään hyötyä, kun täällä on liveyleisö ja livebändi ja kaikki mahdollinen. Tämä on aivan eri asia, Pouta sanoo.

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19:20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?