Unelma tähteydestä murtui: Saara Aallon kilpakumppanin musiikkiura floppasi karmeasti – katosi julkisuudesta kokonaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Unelma tähteydestä murtui: Saara Aallon kilpakumppanin musiikkiura floppasi karmeasti – katosi julkisuudesta kokonaan

Honey G:stä ei tullutkaan suurta tähteä. Nyt räppäri työskentelee kiinteistönvälittäjänä.

11.11.2018 22:08

Vuoden 2016 X Factor -laulukisan kenties ristiriitaisin hahmo oli räppäri Honey G, jota yleisö joko vihasi tai rakasti. Honey G, oikealta nimeltään Anna Georgette Gilford, selvisi laulukisassa viidenneksi. Samalla kaudella ohjelmassa kilpaillut Saara Aalto tuli toiseksi ja Matt Terry vei lopulta laulukisan voiton.

Honey G solmi X Factorin jälkeen levytyssopimuksen X Factor -tuomari Simon Cowellin levy-yhtiön Syco Musicin kanssa. Honey G:n musiikkiura lässähti kuitenkin hyvin nopeasti, sillä räppäri on toistaiseksi julkaissut vain yhden kappaleen. Kappale floppasi ja Honey G ilmoitti keväällä jättävänsä Cowellin levy-yhtiön. Sen jälkeen räppäri katosi julkisuudesta.

Katso alla olevalta videolta Honey G:n esikoissinkku The Honey G Show:

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

The Sun ja Daily Mail -lehdet kertovat, että Honey G on kaikessa hiljaisuudessa haudannut musiikkiuransa ja palannut tavalliseen päivätyöhön.

The Sunille paljastetaan Honey G:n työskentelevän kiinteistönvälittäjänä Lontoossa. Lehdelle kerrotaan Honey G:n pitäneen X Factor -menneisyytensä visusti salassa uusilta työtovereiltaan.

Räppäri oli kuitenkin joutunut kiusalliseen tilanteeseen, kun työpaikassa oli mietitty mahdollista esiintyjää firman pikkujouluihin. Lähteiden mukaan joku oli vitsillä ehdottanut Honey G:tä ja räppäri oli joutunut paljastamaan kuka hän todellisuudessa on.

Honey G vakuuttaa The Sunin haastattelussa musiikin olevan edelleen tärkeintä hänen elämässään. Hän kuvailee palanneensa päivätöihin saadakseen elämäänsä jonkinlaista rakennetta.

– Päätin hankkia työpaikan, koska halusin rakennetta elämääni. Musiikkiurani kuitenkin voi todella hyvin, Honey G vakuuttelee.

– Olen iloinen, että sain työpaikan, koska sitä toivoin jo ennen X Factoria. Mielestäni X Factor on auttanut minua saamaan töitä.

Honey G ihastutti ja vihastutti tv-katsojia X Factorissa.­

Honey G kertoo käyvänsä edelleen keikoilla työnsä ohessa. Räppärin mukaan hän ei työskentele kiinteistövälittäjänä rahan takia, vaan siksi, että hänellä on mielekästä tekemistä päivinä, jolloin keikkoja ei ole.

– Työpaikalla tiedetään minun tekevän musiikkia. Heille on ok, että räppään vapaa-ajallani ja töissä on sanottu, että voin pitää vapaapäivän jos työaika menee päällekkäin keikan kanssa, hän iloitsee.

Muutkin kilpailijat joutuivat pettymään

Honey G ei ole ainoa X Factorissa poptähteyttä tavoitellut laulaja, jonka ura on ollut vastatuulessa. Bratavio-duossa rävyttänyt Ottavio Columbro on kertonut haastatteluissa ajautuneensa kisan jälkeen hirvittävään taloudelliseen ahdinkoon.

Niinpä Columbro työskentelee lontoolaisessa marketissa myyjänä. Hän on kertonut olevansa työpaikasta ikionnellinen, sillä hän on vähitellen saanut maksettua kerääntyneitä laskuja.

Ottavio Columbrostakaan ei tullut poptähteä, mutta hän on onnellinen työpaikastaan.­

– Mahdolliset työnantajat varmaan ajattelivat, että koska olen ollut laulukisassa niin haluan olla julkkis, enkä olisi pitkään heidän palkkalistoillaan. Se ei ole totta, minulla on uusi agentti ja on ollut puhetta, että esiintyisin uudessa tv-ohjelmassa. Haluan kuitenkin kokopäivätyön ja antaisin työlle kaikkeni, Columbro sanoi The Sunille viime vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?