Hannes Suomiselle ensimmäistä kertaa rajua kritiikkiä TTK-kisassa – yleisö kuunteli ankaria kommentteja häkeltyneenä - Viihde - Ilta-Sanomat

Hannes Suomiselle ensimmäistä kertaa rajua kritiikkiä TTK-kisassa – yleisö kuunteli ankaria kommentteja häkeltyneenä

Kilpailun kultapoika Hannes Suominen tanssi tänään rumban Kia Lehmuskosken kanssa.

Hannes Suomisen ja Kia Lehmuskosken esitys ei vakuuttanut tuomaristoa.­

11.11.2018 20:08

Näyttelijä Hannes Suominen tanssi tänään parinsa Kia Lehmuskosken kanssa rumban Rakkauslaulun tahtiin. Aiempina viikkoina Hannes on hämmästyttänyt kyvyllään oppia tanssi kuin tanssi sujuvasti hyvin lyhyessä ajassa.

Pari tanssi rumban Rakkauslaulun tahtiin. Teemana parilla oli ystävyys ja tasavertaisuus. Ensimmäistä kertaa Hanneksen ja Kian esitys sai tuomareilta osakseen ankaraa kritiikkiä.

– En tiedä onko otettu liian iisisti treenisalin puolella. Kaipasin intensiivisempää yhteyttä teidän välille. Tanssi nousi koko ajan liian ylös. Lantionliike puuttui lähes kokonaan. Rytmi oli kyllä kohdallaan, Helena Ahti-Hallberg sanoi.

Hanneksen ja Kian rumba sai tuomareilta 24 pistettä.­

Samalla linjalla oli myös Jorma Uotinen, joka piti tanssia harmittavan ponnettomana.

– Tanssissa kiinnostavinta on se, mikä vain tanssimalla saadaan näkyväksi. Teidän tanssinne ilme oli yllättävän varovainen ja ponneton. Harmittavan hempeä tunnelma, hän harmitteli.

Paikan päällä ollut yleisö kuunteli tuomaristoa ihmeissään ja vilkuili toisiaan hämmentyneinä.

Myös Jukka Haapalainen arvuutteli oliko Hanneksella ja Kialla tullut kiire opetella rumban askeleet.

– Olen aistivinani että on ollut kiire ja ei ole saatu niin valmiiksi kuin aikaisempia. Siellä oli aika mallikkaita muutamia jalkojen asetteluja, mutta nyt on tosi lyhyt matka minimalistisesta rauhallisuudesta siihen, että jää liian vähäeleiseksi, Jukka Haapalainen arvioi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?