Tatuoitu tamperelainen Camilla voitti fitneksen maailmanmestaruuden kahdessa sarjassa – katso kuvat uskomattomasta kisakunnosta!

Julkaistu:

Tamperelaisen Camilla Rauhalan kisakunto saa monet hieraisemaan silmiään, sillä nainen on todella tykissä kunnossa.
Tamperelainen Camilla Rauhala voitti lauantaina ammattilaismestaruuden kahdessa sarjassa Englannin Margatissa järjestetyissä Pure Elite-liiton Fitness MM-kilpailuissa. Hän osallistui kilpailuihin toista kertaa.

Rauhala vei Pro-sarjan maailmanmestaruuden sekä Muscle Model-sarjassa että Figure-sarjassa. Hän sai myös Tattooed Muscle Model-sarjan hopeaa.

Rauhala on aiemmin voittanut maailmanmestaruuden amatööripuolelle, ja lähti nyt kokeilemaan siipiään ammattilaissarjaan.

– Viime vuonna Rauhala voitti amatöörien MM-kultaa Tattooed Muscle Model-sarjassa ja sijoittui kahdessa muussakin sarjassa hopealle, sekä ansaitsi lisäksi liiton ammattilaisstatuksen. Nyt Rauhala lähti hakemaan ammattilaismestaruuksia ja sai, mitä haki, kertoo Rauhalan manageri Pertti Nurmi tiedotteessaan.


Rauhala on paitsi fitneksen maailmanmestari, myös ammattitatuoija, voimanoston Suomen mestari, kansainvälinen burleskitaiteilija, kokenut harrikkamimmi ja seitsenvuotiaan pojan äiti. Hän myös toimii laulusolistina, säveltäjänä ja sanoittajana raskaaseen rokkiin keskittyvässä Night Nurse -bändissä.
Rauhala on pitänyt koko ajan tavoitteensa korkealla.

– Näyttämisen haluni on periksi antamattomuutta ja tietynlaista rajojen rikkomista, tekoja pullistelun sijaan. Tämä piirre kummunnee siitä, että olen kasvanut yrittäjäperheessä, jossa kaikki vapaa-ajatkin oltiin lapion varressa. Kun jostain kiinnostun, tartun asioihin heti. En halua olla mutkun-tyyppi, joka joutuu jälkeenpäin selittelemään saamattomuuttaan, Rauhala sanoi Ilta-Sanomille kesäkuussa.


Hän kertoi tuolloin treenaavansa kahdesti päivässä, kuutena päivänä viikossa. Pari vuotta sitten hän voitti lähes kylmiltään voimanoston Suomen mestaruuden ja rikkoi useita alle 60-kiloisten SE-tuloksia.

– Ai paljonko nyt nousee penkistä? No, jonkun verran päälle 90 kiloa, Rauhala vastasi hymähdellen.

– Olen aina pitänyt liikkumisesta ja urheilusta. Ne antavat mainiota pohjaa luomistyöhönkin. Urheilu on mulle omanlaistaan huumetta, Rauhala vastasi tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt