Rakastettu tv-kokki Nigella Lawson kertoi yllättäen siitä, miten joutui kurimukseen taloutensa kanssa – ei selviydy laskuistaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Rakastettu tv-kokki Nigella Lawson kertoi yllättäen siitä, miten joutui kurimukseen taloutensa kanssa – ei selviydy laskuistaan

Tv-kokki joutui talousvaikeuksiin erottuaan varakkaan aviomiehensä kanssa vuonna 2013.

Kuvassa Nigella Lawson lokakuussa tv-haastattelussa markkinoimassa uutta kirjaansa.­

11.11.2018 10:38

Television kokkausohjelmista tuttu Nigella Lawson, 58 vuotta, on kertonut talousvaikeuksistaan avioeronsa jälkeen.

Lawson erosi vuonna 2013 entisen miehensä Charles Saatchin kanssa. Ero sai paljon julkisuutta, koska pariskunta kuvattiin kuukausi ennen eroa riitelemässä kadulla. Saatchi puristi kättään itkevän Lawsonin kurkulla hienostoravintolan edessä Lontoossa.

Tv-kokki kertoi nyt Noble Rot -ruokalehdessä siitä, miten joutui järjestelemään elämänsä kokonaan uudelleen tuhoisan parisuhteen jälkeen. Lawson sanoi, että siinä missä monet muut alkavat viisikymppisenä vapautua veloistaan, hän joutui eron jälkeen kurimukseen taloutensa kanssa.

– Jouduin panttaamaan omaisuuttani iässä, jolloin minun pitäisi maksaa ne kaikki pois, hän lausahti.

Nigella Lawsonin Makumatka Italiaan -ohjelmaa on esitetty TV1-kanavalla.­

Lawson on tehnyt töitä ruokakirjailijana, toimittajana ja tv-kokkina. Suomessa on esitetty televisiossa muun muassa hänen Nigellan hivelevät herkut- ja Makumatka Italiaan -ohjelmiaan.

Hän sanoi, että on joutunut olemaan viime vuosina enemmän julkisuudessa osittain talousvaikeuksiensa takia.

– Minun täytyy tehdä paljon töitä elantoni eteen. Teen televisio-ohjelmaa joka toinen vuosi. En ole koko ajan studiossa, hän huomautti.´

Lawson ja Saatchi ehtivät olla naimisissa yli kymmenen vuotta ennen eroa ja kohukuvia väkivaltaisesta kohtauksesta kadulla.

Charles Saatchi, joka omistaa toisen puolen menestyneestä Saatchi & Saatchi -mainostoimistosta, väitti kuristamista vain pikku leikiksi. Hän myönsi, että heillä oli ollut riitaa, ja väitti Lawsonin itkevän aina riitojen yhteydessä.

Riitaisan eron jälkeen Lawsonin huumeiden käyttö paljastui julkisuudessa, kun Saatchi haastoi assistenttinsa oikeuteen vaimonsa huumeriippuvuuden salaamisesta. Oikeudessa kerrottiin, että Lawson käytti reseptilääkkeitä ja kokaiinia yli kymmenen vuoden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?