Antti Railio kosi rakastaan Kempeleen keikalla: ”Olet syy miksi haluan jatkaa laulamista ja elämistä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Railio kosi rakastaan Kempeleen keikalla: ”Olet syy miksi haluan jatkaa laulamista ja elämistä!”

Laulaja Antti Railio yllätti rakkaansa lauantai-iltana Kempeleessä kesken keikan. Yleisö sai yllätyksekseen seurata kun artisti kosi lavalla Siiri-rakastaan.

10.11.2018 23:05

Antti Railio polvistui lavalle laulettuaan ensin rakkaalleen Yön kappaleen Mitä jos mä rakastan sua. Kosinnasta yllättynyt Siiri vastasi ääni väristen myöntävästi tärkeään kysymykseen.

Kosinnan lopuksi Railio pujotti sormukset kihlaparin sormiin. Yhteinen päätös sinetöitiin perusteellisin suudelmin. Tapahtumaa seurasi täpötäysi Zemppi Areena, yleisöä oli paikalla noin 1 500.

Antti Railio kosi Siiri-kumppaniaan.­

Ennen kosintaa hivenen hermostunut Railio kertoi yleisölle kuinka hän kohtasi Siirin ensimmäisen kerran häissä puoli vuotta sitten.

– Näin eturivissä ihanan naisen. Hymyilin sinne suuntaan ja loppu on historiaa. Asutaan yhdessä ja ollaan hirveän rakastuneita.

Siiri vastasi kosintaan myöntävästi.­

Railion puheen jälkeen turvallisuuspäällikkö Kimmo Koivisto talutti hämmästyneen Siirin lavalle.

– Olet syy miksi haluan jatkaa laulamista ja elämistä. Rakastan sinua kauheasti, Railio sanoi ennen kuin polvistui lavalle kysymään Siiriä vaimokseen.

Antti Railion, 34, ura ponnahti pinnalle vuoden 2013 Voice of Finland -voiton myötä. Miehen voimakas ääni on tutuksi myös Raskasta joulua –kiertueilta. Railio käynnistää tässä kuussa ensimmäisen oman joulukiertueensa Imatralta. Joulumaan Taikaa -kiertueen, jonka aikana hän esiintyy 25 kirkossa ympäri Suomen.

Julkinen kosinta tapahtui täpötäydessä Zemppi Areenassa.­

Jykevähahmoinen artisti on karistanut painostaan viime kuukausina 70 kiloa elämäntaparemontin kautta.

Railio on puhunut julkisuudessa rankoista kokemuksistaan. Hän sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja vuonna 2012 hän joutui teho-osastolle sydänlihastulehduksen takia.

Antilla ja Siirillä on molemmilla lapsia entisistä liitoista. Kihlaparin elämässä riittää vauhtia, sillä uusioperheeseen kuuluu kuusi kouluikäistä lasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?