Popkaunotar palasi julkisuuteen pitkän tauon jälkeen – ulkonäkö muuttui hätkähdyttävästi: plastiikkakirurgilta terävä arvio - Viihde - Ilta-Sanomat

Popkaunotar palasi julkisuuteen pitkän tauon jälkeen – ulkonäkö muuttui hätkähdyttävästi: plastiikkakirurgilta terävä arvio

Cheryl Tweedyn muuttunut ulkonäkö kummastuttaa.

Cheryl Colen ulkonäkö on ollut tarkassa syynissä fanien keskuudessa.­

11.11.2018 14:21

Cheryl Tweedyn (ent. Cole) on teki näyttävän paluun parrasvaloihin aiemmin tällä viikolla. Poptähti julkaisi juuri uuden Love Made Me Do It -kappaleen, josta hän on kiertänyt kertomassa radiohaastatteluissa.

Fanien keskuudessa kuohahti kun Cheryl, 35, asteli julkisuuteen täysin uudistuneessa tyylissään. Popkaunotar oli pätkäissyt hiuksensa ja värjännyt ne lähes mustaksi.

Cherylin tyyli on kokenut melkoisen muutoksen. Poptähti on uudistanut imagonsa kokonaan.­

Erityisen paljon huomiota julkisuudessa herättivät kuitenkin Cherylin kasvot, jotka monien mielestä olivat muuttuneet radikaalisti. Sosiaalisessa mediassa arvuuteltiin mahdollisia kauneusoperaatioita, jotka selittäisivät Cherylin aikaisempaa pyöreämmät kasvot ja turpeat huulet.

– Hän on lähes tunnistamaton! Hän on muokannut huuliaan, kaikkien muiden toimenpiteiden lisäksi, sosiaalisessa mediassa kauhisteltiin.

Fanit hätkähtivät nähdessään poptähden uudella musiikkivideollaan hyvin erinäköisenä kuin ennen.­

Brittilehdet ovat selvittäneet kuinka Cherylin ulkonäkö on voinut muuttua niin merkittävästi hyvin lyhyessä ajassa. Mirror-lehden ja The Sunin haastatteleman plastiikkakirurgin mukaan ei ole epäilystäkään, etteikö tähden kasvoja olisi muokattu täyteaineilla ja botox-pistoksilla.

– Mielestäni Cherylin poskiin on laitettu täyteaineita, sillä poskipäät ovat aikaisempaa täyteläisemmät. Hänelle on arvioni mukaan myös botoxia ja huuliin on pistetty täyteaineita, nimettömänä pysyttelevä plastiikkakirurgi arvioi The Sunille.

Cheryl Cole kuvattuna Cannesin filmifestivaaleilla toukokuussa.­

Cherylillä itsellään oli erikoinen selitys muuttuneelle ulkonäölleen. Laulajakaunotar oli ilmeisesti lukenut sosiaalisessa mediassa käytyä keskustelua ulkonäöstään ja kirjoitti Twitterissä miksi hänen kasvonsa näyttivät niin muuttuneelta.

– Minulla oli edelleen painauma tyynystä kasvoissani tämänaamuisessa haastattelussani. Kaipa niin käy, kun menet nukkumaan kahdelta ja heräät 5.30. Kiitos kaikille mukana olleille, rakastan teitä, Cheryl kirjoittaa Twitterissä.

Cheryl Cole kuvattuna vuonna 2016.­

Cheryl on viihtynyt jo pidemmän aikaa sinkkuna. Hän ja One Direction -yhtyeestä tuttu Liam Payne ehtivät seurustella kaksi ja puoli vuotta ennen heinäkuista eroaan. The Sunin lähteiden mukaan pariskunta erosi, koska Payne teki jatkuvasti töitä ympäri maailmaa ja ei ollut juuri koskaan kotona perheensä kanssa.

Cheryl Cole kuvattuna ex-rakkaansa Liam Paynen kanssa helmikuussa. Parin Bear-poika syntyi maaliskuussa 2017.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?