Liekit nielivät maailmantähden kartanon Kaliforniassa – vaimo ja lapset pelastuivat täpärästi: ”Kyyneleet virtaavat pitkin kasvojani”

Il Divo -yhtyeen Sébastien Izambard kuvailee Instagramissa perheensä menettäneen kotinsa Kalifornian tulipaloissa.

10.11.2018 18:38

Kuten Ilta-Sanomat aikaisemmin kertoi, julkisuudesta tutut henkilöt ovat paenneet Kaliforniaa runnovaa tulihelvettiä. Kymmeniä luksusasuntoja on tuhoutunut liekeissä. Muun muassa olympiavoittaja ja tv-julkkis Caitlyn Jennerin koti on tuhoutunut.

Lue lisää: Hollywood-julkkikset pakenevat Kalifornian tulihelvettiä – liekit nielivät Caitlyn Jennerin kodin, Trump syyttää paloista ”huonoa metsänhoitoa”

Nyt huippusuositun Il Divo -yhtye tiedottaa, että yhtyeen laulaja Sébastien Izambard on menettänyt kotinsa tulipalossa, eikä hän pysty jatkamaan yhtyeen maailmankiertuetta. Izambardia ei nähdä ainakaan tänään lauantaina eikä ensi tiistaina järjestettävissä konserteissa Etelä-Afrikassa.

Yllä olevalla videolla kuvamateriaalia Kalifornian tulihelvetistä.

– Etelä-Afrikkalaisille faneillemme. Kaliforniaa runtelevien hirvittävien tulipalojen takia Sébastien Izambard ei ole mukana kahdessa konsertissamme, yhtye tiedottaa.

– Sébastienin koti on Malibussa, Kaliforniassa, jota tulipalot ovat koetelleet suuresti. Hänen perheensä on on turvassa väliaikaisessa majoituksessa. Näinä vaikeina aikoina lapset tarvitsevat kuitenkin isäänsä, Il Divo -yhtyeen Facebook-sivuilla tiedotetaan.

Il Divo -yhtye eli Urs Toni Bühler, David Miller, Sébastien Izambard ja Carlos Marín.

Yhtye matkustaa seuraavaksi Miamiin, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa tuleeko Izambard osallistumaan Yhdysvalloissa järjestettäviin konsertteihin.

Katso alla olevista kuvista, miten tulipalot ovat runnelleet Kaliforniaa:

Ranskalaislaulaja Sébastien Izambard kertoo Instagramissaan viime päivien olleen hänelle äärimmäisen raskaita. Izambard kuvailee, kuinka tuskallista hänelle on ollut kiertueella samaan aikaan kun perheen koti on liekkien saartama.

– Minulla ei ole sanoja, kyyneleet vain virtaavat pitkin kasvojani. Tämän päiväinen konsertti oli yksi elämäni raskaimmista. Perheeni koki valtavan trauman ja oli hengenvaarassa. Minä olin toisella puolella maailma pystymättä auttamaan perhettäni, Izambard suree.

Izambard kirjoittaa Instagramissa, että lopulliset tuhot ovat perheelle vielä hämärän peitossa. Hänen mukaansa perheen koti on kuitenkin hyvin suurella todennäköisyydellä täysin tuhoutunut.

Izambardilla ja hänen vaimollaan on kolme lasta, vuonna 2008 syntyneet Luca ja Rose, sekä vuonna 2011 syntynyt Jude.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?