Viihde

Julkkiskaunotar Tila Tequila oli MTV:n suurimpia tähtiä – nykyään 37-vuotias nainen katosi julkisuudesta: muutti elämäntyylinsä nimeä myöten

Julkaistu:

tosi-tv
Tila Tequila vaihtoi nimensä ja julkaisee nykyään Instagramissa lähinnä kuvia Raamatun kappaleista.
Vietnamilaistaustainen tv-tähti Tila Tequila nousi isoksi julkkikseksi 2000-luvun alussa. Hän ylläpiti supersuosittua MySpace-profiilia, esiintyi rohkeissa kuvissa Playboy-lehdissä ja tähditti MTV-kanavan A Shot Of Love With Tila Tequila -ohjelmaa (2007).

Erikoisessa ohjelmaformaatissa 16 lesbonaista ja 16 heteromiestä tavoittelivat kilvan biseksuaalin Tilan rakkautta. Finaaliin pääsivät Bobby ja Dani. 25-vuotias elokuva-alan opiskelija Bobby vei voiton.

Tila ja Bobby seurustelivat alle vuoden ajan, kunnes he erosivat. Tila valitteli lehdissä suhteen tuntuvan vaikealta, koska Bobby asui kaukana hänestä. He puhuivat lähinnä puhelimessa, kunnes totesivat, että suhde ei toimi. Pian eron jälkeen MTV tiedottikin, että suositusta ohjelmasta tehdään toinen kausi.

– Haluaisin vain löytää jonkun, joka ymmärtäisi, miten sekopäinen elämäntyyli minulla on. Luulin, että minä ja Bobby sopisimme toisillemme. Niin ei kuitenkaan ollut, Tila kirjoitti pian eron jälkeen MySpace-sivullaan.


Mitä Tilalle kuuluu nykyään? Hänen suosionsa huippuhetkistä on nyt kymmenen vuotta aikaa. Tv-sivusto TVOM kirjoitti puoli vuotta sitten artikkelin Tilan kuulumisista.


Tila sai vielä vuonna 2015 tv-roolin julkkisten Big Brotherista, mutta hänet heitettiin ulos ohjelmasta jo toisena kuvauspäivänä, kun tuotantoyhtiölle valkeni hänen kahden vuoden takaiset äärioikeistolaiset kommenttinsa. Tila sanoi vuonna 2013 muun muassa, että Adolf Hitler oli toisen maailmansodan uhri. Hän myös somisti pienen vauvansa näyttämään Hitleriltä asettamalla vauvan ylähuulelle mustat tekoviikset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tila kertoi myöhemmin katuvansa äärimmäisiä sanomisiaan ja että ne olivat masennuksen ja huumeriippuvaisuuden syytä.

Hän on yrittänyt viritellä uraansa laulajana, mutta huonolla menestyksellä. Tilan ensimmäinen kappale oli iTunes-palvelussa vuonna 2007 julkaistu I Love U -biisi.


Vuonna 2016 Tila ilmaisi kannatuksensa Donald Trumpille presidentinvaaleissa. Samoihin aikoihin hän julkaisi Twitterissä kuvan, jossa tekee natsitervehdyksen. Sen jälkeen hänen tilinsä suljettiin.

Ranker-sivusto kertoo, että Tilan kihlattu, seurapiirikaunotar Casey Johnson kuoli vuonna 2009 ollessaan vasta 30-vuotias. Kuolema johtui siitä, että Johnson ei ottanut diabeteslääkitystään. Hän oli Johnson & Johnson -lääkeketjun perillinen. Tila ja Johnson olivat tunteneet vain kuukauden ajan ennen kihlausta. Ilkeimmät väittivät, että Tila yritti hyötyä rahallisesti Johnsonin kuolemasta.
Daily Beast -lehti haastatteli Tequilaa vuonna 2016. Tila kertoi harvinaisessa haastattelussa, että hän on käynyt poliittisesti läpi kaikki vaiheet liberaalista äärikonservatiiviseen. Julkkiskaunotar sanoi, että ei haluaisi, että hänen vuonna 2014 syntynyt tyttärensä joutuisi elämään liberaalissa maailmassa.

– Minusta on tullut paljon konservatiivisempi sen jälkeen, kun minusta tuli äiti, Tila sanoi.

– En haluaisi, että netti on täynnä pornoa, esimerkiksi. Mielestäni olisi tärkeää, että laki ja järjestys vallitsisi. Ihmiset ovat liian tottuneita vapauteensa, Tila laukaisi.

Nykyään Tila käyttää kokonaan uutta nimeä. Hänet tunnetaan nimella Tornado Thien. Tornadon Instagram-sivuilla on lähinnä kuvia Raamatun kappaleista ja poliittisia ja uskonnollisia kannanottoja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt