Juontaja kysyi kahdeksan lapsen isältä ja rocklegendalta suoraan puolison pettämisestä – tähti lehahti aivan punaiseksi ja vastasikin rehellisesti - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja kysyi kahdeksan lapsen isältä ja rocklegendalta suoraan puolison pettämisestä – tähti lehahti aivan punaiseksi ja vastasikin rehellisesti

Rocklegenda Rod Stewart puhui televisiossa vanhasta valokuvasta, joka paljasti hänen syrjähyppynsä.

Rod Stewart ja Penny Lancaster ovat olleet yhdessä yli 20 vuotta.­

10.11.2018 13:10

Laulaja-lauluntekijä Rod Stewart, 73, ja tämän vaimo Penny Lancaster, 47, ovat olleet onnellisesti naimisissa jo 20 vuotta. Pariskunta osallistui tällä viikolla suosittuun Loose Women -keskusteluohjelmaan. Heitä odotti studiossa yllätys, kun juontaja läväyttikin heidän eteensä videon, jossa Penny kertoo miehensä pettämisestä vuosia vanhassa haastattelussa.

Kun pariskunta alkoi aikoinaan seurustella, Penny joutui näkemään kuuluisasta miehestään seurustelun aikana valokuvan, jossa hän oli ulkona toisen naisen kanssa. Aluksi hän yritti väittää itselleen, että kuvassa oli joku Stewartin tyttären kavereista, mutta lopulta hän ymmärsi, että niin ei tosiaan ollut.

– Tiesin, että ei se ollut mikään kaveri, ja sitten annoin hänelle kunnolla kyytiä, Penny muistelee.

– Sanoin hänelle, että en halua olla yksi tyttöystävistä, vaan haluan olla ainoa tyttöystävä.

Rod punastui, kun tajusi, että studiossa puhutaan hänen vuosien takaisesta syrjähypystään.­

Daily Mailin mukaan Stewart lehahti yllättävästä keskustelunaiheesta aivan punaiseksi. Hän myönsi, että tosiaankin petti nykyistä vaimoaan heidän suhteensa alussa.

– Hän on pitänyt minua otteessaan siitä lähtien. Siinä oli kyse vain yhdestä romanssista ja olemme pysyneet yhdessä joka hetki sen jälkeen, Stewart vastasi.

Brittirokkari puhui lähetyksessä myös siitä, miltä tuntuu olla isä kahdeksalle lapselle, jotka ovat kaikki syntyneet erilaisissa vaiheissa hänen elämäänsä. Hänen lapsillaan on kaikkiaan viisi eri äitiä. Vanhin lapsista on 39-vuotias Kimberly Stewart.

Rocklegenda kertoi tv:ssä, että lapset pitävät hänetkin nuorena.­

Stewartilla ja tämän nykyisellä vaimolla on yhdessä 12- ja 7-vuotiaat lapset. Stewart sanoi tv-ohjelmassa, että lapset ovat pitäneet hänet itsensäkin sydämessään lapsena kaikki nämä vuodet.

Ainoa hankaluus iässä ja isyydessä on käytännön haasteet esimerkiksi jalkapallokentällä. Hänen ei pitäisi enää pelata palloa, mutta joskus houkutus vie voiton.

– Ennen Pennyä vannoin, että en enää koskaan mene naimisiin. Mutta tämä yksilö oli vastustamaton, hän puhui vaimostaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?