Viihde

Laulajakaunotar pelmahti haastatteluun muuttuneen näköisenä – fanit tyrmäsivät selitykset Twitterissä: ”Uusi termi botoxille ja täyteaineille”

Julkaistu:

Faneilta ei jää mikään huomaamatta.
Poptähti Cheryl aiheutti hämmennystä Lontoossa perjantaiaamuna saapuessaan haastatteluun Capital FM -radioasemalle. Cheryl puhui haastattelussa uudesta Love Made Me Do It -singlestään, joka ponnahti paikallisten listojen kärkeen heti ilmestyttyään.

Laulaja saapui paikalle kirkkaankeltaiseen takkiin ja pitkiin mustiin saappaisiin pukeutuneena. Hän oli myös leikannut hiuksensa lyhyemmiksi ja värjännyt ne lähes mustiksi.


Fanit kuitenkin kiinnittivät huomionsa johonkin aivan muuhun kuin tähden pirteään takkiin. Monet kommentoivat tähden kasvojen muuttuneen radikaalisti aiempaan verrattuna.

Tähdellä oli kommentteihin selitys valmiina.
– Minulla oli edelleen painauma tyynystä kasvoissani tämänaamuisessa haastattelussani. Kaipa niin käy, kun menet nukkumaan kahdelta ja heräät 5.30. Kiitos kaikille mukana olleille, rakastan teitä, Cheryl kirjoitti twiitissään.


Selitys ei mennyt faneilta läpi, eikä se hiljentänyt Twitter-käyttäjien mielipidettä siitä, etteikö tähti olisi muokannut ulkonäköään. Julkaisu täyttyi nopeasti kipakoista kommenteista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tarkoitat varmaankin ämpärillistä täyteaineita.

– Hän on lähes tunnistamaton! Hän on muokannut huuliaan, kaikkien muiden toimenpiteiden lisäksi.

– Tyynypainauma on varmaankin uusi termi botoxille ja täyteaineille.

– Mitä ikinä teetkin kasvoillesi, lopeta se! Olet todella luonnonkaunis, mutta teet kasvoistasi hyvin muovisen ja epätodellisen näköiset. Pysy luonnollisena ja kauniina.


Laulaja sai ulkonäöstään myös kehuja.

– Näytät tyrmäävältä!

– Rakastan sinua ja uutta sinkkuasi.


35-vuotias Cheryl ponnahti julkisuuteen alun perin Girls Aloud -yhtyeestä. Hän on elänyt viime kuukaudet hiljaiseloa erottuaan One Direction -tähti Liam Paynesta. Pari ehti seurustella reilut 2,5 vuotta ja heillä on yksi lapsi, 1-vuotias Bear-poika. Laulajatähti kertoi tuolloin, että hän ja Payne toivovat yksityisyyttä poikansa vuoksi.


Lue lisää: One Direction -tähti ja laulajakaunotar ilmoittivat yllättäen erostaan Twitterissä – esikoispoika syntyi vain vuosi sitten

Cheryl ja Payne ehtivät seurustella kaksi ja puoli vuotta ennen heinäkuista eroaan. The Sunin lähteiden mukaan pariskunta erosi, koska Payne teki jatkuvasti töitä ympäri maailmaa ja ei ollut juuri koskaan kotona perheensä kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt