Viihde

Sofia Belórf muutti Espanjan ökyalueelle – avioero astui voimaan muutama päivä sitten: hulppeita kuvia luksuselämästä

Julkaistu:

muutto
Sofia Belórf kertoo Instagramissa muuttaneensa Espanjaan.
Seurapiirikaunotar ja fitnesstähti Sofia Belórf kertoo Instagram-tilillään muuttaneensa Espanjaan. Belórfin uusi koti sijaitsee Marbellan Puerto Banúksessa, joka tunnetaan Etelä-Espanjan ökyalueena.
– Paljon suuria muutoksia viime aikoina, kuten muutto uuteen maahan. Täällä tuntuu vihdoinkin kodilta normaalien rutiinieni kanssa, Belórf kirjoittaa kuvatekstissä.

– Koti on siellä, missä sydän on, eikö niin, hän jatkaa.

Belórf on julkaissut viime aikoina Instagramissa runsaasti kuvia elämästään Espanjan auringon alla. Instagramin tarinoissaan kaunotar paljastaa viettävänsä parhaillaan aikaa Suomessa.


Muuttouutiset tulivat vain hetki sen jälkeen, kun Belórf ja monista tv-ohjelmista tuttu julkkiskomistus Niko Nousiainen erosivat virallisesti vasta tällä viikolla. Helsingin käräjäoikeudesta selviää, että kaksikko tuomittiin avioeroon 5. marraskuuta.

Prosessi on ollut pitkä ja monimutkainen, sillä vuonna 2012 naimisiin mennyt pari teki eropäätöksen jo puolitoista vuotta sitten helmikuussa 2017. Nousiainen haki puoli vuotta myöhemmin avioeroa yksin.


Pari olisi voinut hakea lopullista avioeroa tämän vuoden huhtikuussa, mutta toisen vaiheen hakemus jätettiin vasta 10. syyskuuta Bélorfin toimesta. Tiedoksianto tavoitti Nousiaisen lopulta tämän kuun alussa, ja nyt pari on tuomittu vihdoin lopulliseen avioeroon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tämä oli helppo ero siinä mielessä, että meillä on hyvät välit Sofian kanssa. Emme ole riidelleet, Nousiainen kertoi IS:lle alkuviikosta.

Mies kuitenkin myöntää, että virallisen päätöksen saaminen oli helpottavaa.

– Olihan tämä tietysti helpotus, koska asia on vellonut niin pitkään. Nyt voi aloittaa puhtaalta pöydältä, hän jatkoi.

Belórf asui aiemmin Lontoossa, minne hän muutti pian erottuaan Niko Nousiaisesta.

Lue lisää: Brittilehti huomioi Sofia Belórfin – biletti Lontoossa Boltin ja tv-tähtien kanssa: julkkiskomistus sujautti puhelinnumeronsa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt