Laulajatähti luuli kohdanneensa puolisonsa ensi kertaa 2008 – autotallista löytynyt valokuva paljasti häkellyttävän totuuden vuosien takaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajatähti luuli kohdanneensa puolisonsa ensi kertaa 2008 – autotallista löytynyt valokuva paljasti häkellyttävän totuuden vuosien takaa

Naimisissa olevat laulaja ja näyttelijä luulivat kohdanneensa ensimmäisen kerran vuonna 2008, mutta oikeasti heidät on kuvattu yhdessä jo yli 10 vuotta aiemmin.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibria ovat tavanneet ensimmäisen kerran jo monia vuosia sitten, eikä kumpikaan heistä muista sitä.­

9.11.2018 15:39

Laulaja LeAnn Rimes, 36, ja näyttelijä Eddie Cibrian, 45, ovat olleet naimisissa vuodesta 2011 lähtien.

Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2008, kun molemmat olivat tahoillaan naimisissa. Parin välillä kuitenkin kipinöi, ja he rakastuivat toisiinsa Northern Lights -elokuvan kuvauksissa esittäessään rakastavaisia.

Kaksikko meni kihloihin joulukuussa 2010 ja häitä tanssittiin heti seuraavana keväänä.

LeAnn ja Eddie ovat olleet naimisissa vuodesta 2011 lähtien.­

Mutta todellisuus on kuitenkin tarua ihmeellisempää.

Pari on aina kertonut tavanneensa ensimmäistä kertaa vuonna 2008, mutta nyt on käynyt ilmi, että he ovatkin tavanneet toisensa jo monia, monia vuosia aiemmin.

Rimes kertoi vastikään Entertainment Today -sivustolle, että he ovat löytäneet valokuvan heistä kahdesta, joka on otettu suurin piirtein vuoden 1996 tienoilla.

Cibrian oli löytänyt kuvan sen jälkeen, kun he olivat Rimesin kanssa ensimmäistä kertaa työskennelleet yhdessä. Mies oli käynyt läpi autotallissaan olleita kuvia ja törmännyt tähän kyseiseen otokseen.

– Emme muista tavanneemme toisiamme. Mutta siitä on olemassa kuva, ja se on todella omituista, Rimes kertoo.

– Olimme molemmat, että ”mitä ihmettä”. Uskon, että hän on kuvassa 23, ja minä 14, ja hän oli tuolloin mukana Tunteita ja tuoksuja -sarjassa.

Kuva on otetut ilmeisesti kyseisen sarjan fanitapaamisessa, johon Rimes on mennyt tapaamaan sarjan näyttelijöitä.

Voit katsoa vuosien takaisen yhteiskuvan täältä.

LeAnn Rimes muistetaan muun muassa Coyote Ugly -elokuvan tunnuskappaleesta.­

Countrytähti LeAnn Rimes on aloittanut musiikkiuransa jo lapsena ja ensimmäisen levynsä hän julkaisi ollessaan 11-vuotias. Koko kansan tietoisuuteen hän ponnahti vuonna 2002, kun hän esitti Coyote Ugly -elokuvan tunnusbiisin Can’t Fight The Moonlight. Uransa aikana nainen on voittanut muun muassa neljä Billboard-pystiä ja kaksi Grammy palkintoa.

Eddie Cibrian keimaili Sunset Beach -ohjelmassa vuosina 1997–1999.­

Eddie Cibrian on puolestaan nähty lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Mies on nähty muun muassa saippuasarjoissa Tunteita ja tuoksuja ja Sunset Beach sekä rikossarjoissa CSI: Miami ja Rosewood.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?