Viihde

Kuvankaunis huippumalli purskahti itkuun alusvaatenäytöksessä lavalla – takana 19 vuoden taival vaikealla alalla

Julkaistu:

alusvaatebisnes
Adriana Lima kertoi muotinäytöksessä lopettavansa työt Victoria’s Secretillä.
Yksi maailman tunnetuimmista huippumalleista, 37-vuotias Adriana Lima kertoi torstaina, että Victoria’s Secretin seuraava muotinäytös tulisi olemaan hänen uransa viimeinen laatuaan.

Lima on tehnyt yli 18 vuotta töitä kyseiselle alusvaatebrändille. Ilmoitus herkisti hänet lähes kyyneliin lavalla.

Lima käveli lavalle Victoria’s Secretin tyylille uskollisesti siivet selässään. Hänellä oli yllään koristeellinen hopanhohtoinen alusasu. Kun mallikaunotar kertoi päätöksestään lopettaa uransa, hän nosti kätensä rinnalleen ja painoi päänsä alas, kertoo Daily Mail.


Adriana Lima on Victoria’s Secretin ”enkelinä” yksi maailman tunnetuimmista ja kovapalkkaisimmista julkkiksista. Brasilialaiskaunottaren vuosipalkka on ollut parhaimmillaan yli kymmenen miljoonaa dollaria.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaatimattomissa oloissa varttunut Lima päätyi malliksi vahingossa, kun osallistui kaverinsa kanssa 15-vuotiaana paikallisiin mallikisoihin ja voitti mittelön. Kolme vuotta myöhemmin hän muutti uransa perässä New Yorkiin.

Lima on kertonut julkisuudessa myös mallintyön kurjasta puolesta. Päivät ovat rankkoja ja hyvin fyysisiä.

– En valita, vaan kerron elämästäni. Joskus ihmiset kyseenalaistavat mallina olemisen, että se olisi helppoa. Se on väärin, me työskentelemme aivan yhtä ankarasti kuin muutkin. Tänään olin töissä 10 tuntia, olin kuvauksissa todella pahassa flunssassa, yskin tauotta ja minulla oli kauhea pääkipu. Se ei estänyt minua tekemästä työtä, jota rakastan, hän kirjoitti somessa taannoin.


– Lopetin kuvaukset, lähdin lentokentälle, että pääsisin kotiin kahden prinsessani luo. Kentällä sain tietää, että lentoni on viivästynyt kolmella tunnilla. Lensin New Yorkista Miamiin, kävelin kotiin kahden aikaan yöllä. Olen onnellinen ollessani kotona. Halusin jakaa kuvan, miltä näyttää kovaa työtä tekevä malli, ja kertoa, etten ole ainoa, hän jatkoi.

Brändi on saanut paljon kritiikkiä

Victoria’s Secret on dominoinut vuosikausia kauneusihanteita ympäri maapalloa. Brändi on valtava ja todella suosittu nuorten naisten keskuudessa.

Alusvaateketjua kritisoidaan säännöllisesti liian silotellun ja laihan naisvartalokuvan ihannoimisesta. Alusvaatemerkin on jopa sanottu ”dominoivan” sitä, millaista naisvartaloa pidetään seksikkäänä.

Forbes kertoi äskettäin siitä, miten australialainen plus-malli Robyn Lawley vetosi brändiä lisäämään palkkalistoihinsa eri näköisiä ja muotoisia malleja. Lawleyn mielestä brändin alusvaatteet eivät sovellu tavallisen muotoisten naisten käytettäväksi.

– Naisten pitäisi odottaa enemmän brändeiltä, joita he kannattavat. Jos Victoria’s Secret ei voi juhlistaa kaikkien naisten vartalojen kauneutta, on aika puuttua peliin, Lawley kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt