Viihde

Nicole Kidman avautuu harvinaisessa haastattelussa adoptiolapsistaan: kuuluvat kiistanalaiseen uskontoon – ”He ovat tehneet päätöksensä”

Julkaistu:

perhe
Näyttelijätähti Nicole Kidman kertoo hyväksyvänsä lastensa päätöksen ryhtyä skientologeiksi.
Hollywood-tähti Nicole Kidman, 51, on neljän lapsen äiti. Hänellä on kaksi lasta nykyisen puolisonsa, laulaja Keith Urbanin kanssa sekä kaksi adoptiolasta ex-miehensä, näyttelijätähti Tom Cruisen kanssa.

Kidman kiitti 10-vuotias Sunday Rosea ja 7-vuotiasta Faith Margaretia viime vuoden Emmy-gaalassa pitämässään kiitospuheessa, mutta jätti yllättäen adoptiolapsensa puheensa ulkopuolelle.

Kidmanin vanhimpia lapsia, 25-vuotiasta Isabellaa ja 23-vuotiasta Connoria ei ole juuri nähty julkisuudessa. He ovat eläneet valokeilan ulkopuolella, ja olleet lehtitietojen mukaan tekemisissä äitinsä kanssa vain hyvin vähän.

Kidmanin ja hänen lastensa välejä on viilentänyt se, että Isabella ja Connor ovat isänsä tapaan skientologeja. Skientologialla on suuri rooli heidän elämässään, mutta Kidmanin on kerrottu suhtautuvat asiaan varsin nihkeästi.


Nyt Kidman on antanut harvinaisen haastattelun, jossa hän puhuu adoptiolapsistaan. Peoplen mukaan Kidman kertoi australialaisen Who Magazine -lehden haastattelussa, että hän on tietoisesti pyrkinyt pysymään vaiti lapsistaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen hyvin yksityinen sen suhteen. Minun on suojeltava niitä suhteita. Tiedän 150-prosenttisesti, että antaisin henkeni lasteni puolesta, sillä se on tehtäväni, näyttelijä kertoi ja jatkoi:

– He ovat aikuisia. He pystyvät tekemään omat päätöksensä. He ovat tehneet päätöksen olla skientologeja, ja äitinä minun tehtäväni on rakastaa heitä.


Kidman korosti, että hän seisoo lastensa päätösten takana.

– Olen esimerkki suvaitsevaisuudesta ja uskon siihen, että mitä ikinä lapsesi tekeekään, lapsella on oltava rakkautta, ja lapsen tulee tietää, että rakkautta on tarjolla ja minä olen täällä.

– Tehtäväsi vanhempana on aina tarjota pyyteetöntä rakkautta.

Peoplen mukaan Isabella asuu Lontoossa yhdessä aviopuolisonsa Max Parkerin kanssa. Lehden mukaan Kidman ja Cruise eivät osallistuneet tyttärensä häihin, kun hän asteli alttarille vuonna 2015. Cruise kuitenkin maksoi juhlien kuluja jälkikäteen ja Kidmanin lähde kertoi näyttelijän iloinneen tyttärensä puolesta.

Connor puolestaan asuu Peoplen mukaan Yhdysvalloissa lähellä isäänsä ja skientologikirkon päämajaa.


Connor ja Isabella ovat vain harvoin antaneet haastatteluita tai kommentoineet kuuluisia vanhempiaan. Vuosi sitten syyskuussa Isabella kuitenkin kiisti väitteet, joiden mukaan hän ei pitäisi yhteyttä kumpaankaan vanhempaansa.

– Tietysti puhumme, hehän ovat vanhempiani, Isabella kommentoi lyhytsanaisesti hänen ja vanhempiensa suhdetta New Idea -lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt