Kim Kardashianin koti evakuoitiin liekkimeren takia – sai tunnin aikaa kerätä tavaransa: Rajua materiaalia Instagramissa

Kim Kardashianin koti jouduttiin evakuoimaan monien muiden kotien ohella Kaliforniassa.

9.11.2018 10:23

Superjulkkis Kim Kardashian evakuoitiin Kalifornian-kartanostaan torstai-iltana, kun rajuina liekkimerinä edenneet maastopalot pyyhkäisivät Kalifornian läpi.

People-lehden mukaan Kardashianilla oli vain alle tunti aikaa kaapata mukaansa tarvitsemansa asiat. Sitten hänen täytyi poistua Calabasissa sijainneesta asunnostaan.

Kardashian julkaisi videomateriaalia yksityisestä lentokoneestaan, jolla hän lensi tulipalon yläpuolella. Rajulla videolla näkyy ilmasta käsin, miten Calabasasin kaupunki on ilmiliekeissä.

– Minulla oli vain tunti aikaa evakuoida kotimme ja lähteä. Rukoilkaa Calbasasin puolesta, Kim sanoi Instagram-tarinassaan.

– Kiitos palomiehille meidän auttamisestamme, hän myös kiitti.

Maastopalo on aiheuttanut torstaina ja perjantaina suuria tuhoja ympäri Pohjois-Kaliforniaa. Kovat tuulet ja kuivuus ovat pahentaneet paloja.

Koteja on evakuoitu valtava määrä eri kaupungeissa. Viranomaisille on kerrottu useista kuolonuhreista. Toistaiseksi virallista vahvistusta kuolonuhreista ei ole saatu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?