Brittien TTK-kilpailija sai BBC:ltä vihoviimeisen varoituksen – tanssii mestarillisesti, mutta on kulissien takana kuin toinen mies - Viihde - Ilta-Sanomat

Brittien TTK-kilpailija sai BBC:ltä vihoviimeisen varoituksen – tanssii mestarillisesti, mutta on kulissien takana kuin toinen mies

Tv-tähti Danny John-Julesin käyttäytyminen TTK-kulisseissa on aiheuttanut runsaasti pahaa mieltää.

Julkaistu: 9.11.2018 8:19

Brittien TTK-kisassa kilpailu käy vähän liiankin kuumana. Yksi kilpailijoista on jo uhattu heittää pois kuvauksista huonon käytöksen vuoksi.

Brittien Tanssii tähtien kanssa -kilpailun kulissien takana kuohuu jälleen. Brittilehtien mukaan ohjelman kilpailija Danny John-Jules on saanut BBC:n tuottajilta vihoviimeisen varoituksen erittäin huonosta käyttäytymisestään tanssiharjoituksissa.

Tietojen mukaan näyttelijä on menettänyt monta kertaa hermonsa tanssinopettajaansa. Hänen tanssiparinsa Amy Dowden jäi tanssisaliin itkuisena treenien jälkeen, koska John-Jules oli huutanut ja kiroillut hänelle kesken tanssiharjoitusten, kun kaikki ei ollut mennyt täydellisesti.

– Amy itkee jatkuvasti tanssitreeneissä, koska Danny huutaa ja kiroilee hänelle, lähteet kertovat.

Lähteet kertovat, että monet ammattilaistanssijat toivovat Dannyn tippuvan show’sta, koska hän on käyttäytynyt niin ilkeästi.

Tanssipari kertoi kuulumisiaan hymyssä suin Lorraine-keskusteluohjelmassa. Kulissien takana tilanne on toisenlainen.

Mies itse ilmoitti viime viikolla The Sun -lehden haastattelussa, että suorittaa osansa sopimuksesta, mutta mikään ei velvoita häntä olemaan mukava ihmisille.

– Sopimuksessani ei lue, että minun pitäisi sosialisoida ja jutella ihmisten kanssa täällä, näyttelijä sanoi.

BBC:n pomot saivat lopullisesti tarpeekseen, kun ammattitanssija uhkasi lopettaa ohjelmassa, ellei hänen oppilaansa parantaisi käytöstään. Tuottajat uhkasivat Dannya parantamaan asennettaan huomattavasti.

Kolme viikkoa sitten Danny ja Amy olivat kisassa viikon paras pari. He saivat tuomareilta huippupisteet. Dannya onkin kehuttu kisassa huipputanssijaksi.

Sen sijaan viime viikonlopun quickstep-esitys meni penkin alle. Pari jäi viikon huonoimmaksi pariksi tuomaripisteiden perusteella.

Katso videolta, miten Danny ja Amy vetivät kisassa viime jaksossa quickstepiä.

Brittien TTK:ssa on mukana vielä kymmenen tanssiparia. Alun perin tanssipareja oli viisitoista. Danny ja Amy treenaavat tällä viikolla vaativaa sambanumeroa.

58-vuotias näyttelijä tunnetaan hyvin tv-rooleistaan sarjoissa Red Dwarf ja Murha paratiisissa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun brittien TTK-ohjelman kulissien takaa tihkuu ikäviä uutisia.

Syyskuussa televisiossa alkanut kausi on herättänyt valtavasti keskustelua. Aiemmin selvisi, että yksi tanssikisan julkkiksista petti omaa pitkäaikaista puolisoaan tanssiparinsa kanssa. Koomikko Seann Walsh tippui kisasta pois pian pettämiskohun jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?