Viihde

Onko tässä Rähinä Recordsin tuleva tähti? Elastinen antoi 16-vuotiaalle Leolle poikkeuksellisen lupauksen kesken Idols-kisan

Julkaistu:

idols
Idols-tuomari Elastinen käytännössä lupaa 16-vuotiaalle laulajakokelaalle uran jo nyt.
Idols-laulukilpailu on edennyt on jo viimeiseen semifinaalijaksoon asti, ja torstai-iltana ohjelmassa nähtiin perin erikoinen hetki.

Useiden katsojien suosikiksi noussut 16-vuotias Leo on ällistyttänyt kaikki räpeillään ja koskettavalla tarinallaan ennenkin, ja myös tänään Leo sai koko tuomaristolta ylitsepursuavat kehut.

– Musa on siitä mieletön juttu, että aina säännöllisin väliajoin jostain ilmestyy joku tyyppi, joka on ihan mielettömän nuori ja kova, ja joka pystyy muuttamaan koko skenen. Musta tuntuu, että me katsotaan nyt sellaista tyyppiä tässä meidän edessä. On ilmiselvää, että susta tulis supertähti ilman tätä ohjelmaakin, mutta me ollaan kaikki todella otettuja onnellisia, että me saadaan olla osa sun matkaa tässä, Maija Vilkkumaa ylisti.


Myös kilpailun päätuomari Elastinen oli samoilla linjoilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jonkinlainen ympyrä sulkeutuu. Tänään ollaan Roihuvuoressa ja Asa on tosta ihan kulmilta. Jos me oltais 20 vuotta sitten mietitty tätä levyä duunatessa, että tää tullaan vetämään Idolsissa, niin ois monet pitänyt meitä hulluna, Elastinen pohjusti.

– Kuultiin kaksi Rähinän biisiä ja tää on se syy, minkä takia mä tota firman lippua ja Rähinän brändiä pidän yllä, että tää homma jatkuu ja sussa se tulee jatkumaan tästä eteenpäin. Mä toivon, että me päästään nopeesti tekee musaa yhdessä, Elastinen julisti vaikuttuneena.

Tämä tarkoittaa sitä, että käytännössä Elastinen lupasi Leolle uran jo nyt.


Leo oli yksi kuudesta kilpailijasta, jotka selvittivät tiensä Idolsin livelähetyksiin, jotka starttaavat ensi viikolla.

Leo Pakarisen lisäksi livelähetyksissä voittajan tittelistä kisaavat Santa Sallinen, Jere Övermark, Noora Mäkinen, Patrik Blomberg ja Sara Heusala.

Idols keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20 Nelosella.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt