Viihde

Heidi Klum poseeraa ilkialastomana – peittelemätön kuva sai fanit häkeltymään: ”On aika epäreilua tuomita”

Julkaistu:

Huippumallin räväkkä ja vähäpukeinen otos jakoi mielipiteitä.
Saksalaislähtöinen mallikaunotar ja juontaja Heidi Klum, 45, tunnetaan rohkeana ja sanavalmiina persoonana. Lukuisten tv-ohjelmien lisäksi hänet tunnetaan Lidl-kauppaketjulle luomistaan vaatemallistoista.

Nyt nuorekas Klum on julkaissut Instagramissaan kuvan, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

Mustavalkoisessa otoksessa Klum poseeraa sivuttain kameraan päin ilkosen alasti ja näyttää räväkästi kieltään. Kuvalla Heidi mainostaa Victoria’s Secret -kuvaajan kirjaa, jossa hän on mukana.
Fanit ovat häkeltyneitä poikkeuksellisesta kuvasta, sillä yleensä Klum on pitänyt vaatteet päällään yli 5 miljoonalle seuraajalleen julkaisemissaan otoksissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuva on kerännyt odotetusti runsain määrin kommentteja faneilta.

– Olet niin kaunis ulkoa ja sisältä, kommentoijat ihastelevat.

– Kuningatar, kommenteissa hehkutetaan.

– Näytät aivan parikymppiseltä, eräs kommentoija hämmästelee.

Kuvaan satoi kuitenkin myös kritiikkiä, jossa Klumin päätöstä riisua arvosteltiin.

– On aika epäreilua tuomita nainen siitä, että hän näyttää vartalonsa, kun samaan aikaan miehet tekevät samaa tai pahempaa ja heitä ei kukaan tuomitse, eräs kommentoija muistuttaa.


Huippumalli ei ole tyytynyt poseeraamaan pelkästään puolipukeissa, sillä Klum rakastaa heittäytyä Halloweenina mitä ihmeellisimpien asujen maailmaan.

Klum lunasti tänäkin vuonna kaikki odotukset ja saapui kuuluisiin Halloween-juhliinsa miesystävänsä, Tokio Hotel -bändistä tutun Tom Kaulitzin, 28, kanssa.

Pariskunta oli pukeutunut Shrek-elokuvista tutuiksi hahmoiksi. Kaulitz oli pukeutunut itse Shrekiksi, ja Klum puolestaan tämän vaimoksi Fionaksi.

Aiempina vuosina Klum on esiintynyt Michael Jacksonin kuuluisan Thriller-musiikkivideon ihmissutena, Jessica Rabbitina, Moto X-nimisenä perhosena, ryppyisenä vanhana naisena ja kloonijoukon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt