Maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittiin 46-vuotias komistus – yhdistetty jopa James Bond -huhuihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittiin 46-vuotias komistus – yhdistetty jopa James Bond -huhuihin

Julkaistu: 7.11.2018 21:03

Näyttelijä Idris Elba kertoi olevansa yllättynyt People-lehdeltä saamastaan kunniasta.

People-lehti on jakanut maailman seksikkäimmän miehen kunniaa jo vuosikymmenten ajan.

Kaikki alkoi vuonna 1986 Mel Gibsonin kruunaamisesta, ja vuosien varrella tittelin ovat saaneet niin David Beckham, Blake Shelton kuin Chris Hemsworth.

Tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi on julistettu brittiläinen näyttelijäkomistus Idris Elba.

46-vuotias Elba on näytellyt Star Trekissä ja hittisarjassa The Wire, joka nosti miehen yhdeksi Hollywoodin suurimmista tähdistä.

People-lehti valitsi Idris Elban vuoden 2018 seksikkäimmäksi mieheksi.

Elba kertoi häkeltyneensä saamastaan maailman seksikkäimmän miehen tittelistä.

– Ei ole totta. Oikeasti? Elba hämmästeli kuultuaan uutisen.

– Katsoin peilistä itseäni ja mietin, että joo, näytän aika seksikkäältä tänään, mutta rehellisesti sanottuna se oli vain kiva tunne. Tämä oli ihana yllätys, ja todellinen itsetunnon kohottaja, Elba myönsi.

People-lehden erikoisnumeron kannessa komeileva Elba viettää vapaa-aikaansa potkunyrkkeilemällä Thaimaassa tai suunnittelemassa omaa vaatemallistoaan.

Onpahan mies yhdistetty James Bondin rooliinkin. Sosiaalinen media innostui valtavasti, kun Elba kirjoitti alkusyksystä vihjailevasti Twitterissä ”nimeni on Elba, Idris Elba”.

Kuuluisa Bond-lausahdus sai spekulaatiot ryöpsähtämään entistä villimmäksi, mutta näyttelijä toppuutteli tunteja myöhemmin huhupuheita ja vakuutti, ettei faneilla ollut todellista syytä innostua.

Huhupuheissa Elba on yhdistetty Bond-rooliin jo vuodesta 2014 lähtien. Hän ei ole missään vaiheessa myöntänyt tai kiistänyt niiden aitoutta.

Elban rakas on Miss Vancouveriksikin valittu mallikaunotar.

Nyt Elban pitää kiireisenä muut asiat, sillä mies kosi 29-vuotiasta mallina työskentelevää tyttöystäväänsä Sabrina Dhowrea helmikuussa.

Elba kosaisi rakastaan täydessä elokuvateatterissa Lontoossa, ja häiden suunnittelu on jo vauhdissa.

Mediatietojen mukaan Elba ja Dhowre aloittivat seurustelun vuoden 2017 alussa. Elba on aiemmin ollut naimisissa Hanne Norgaardin ja Sonya Hamlinin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?