Viihde

Harry Potter -näyttelijä hämmästytti tv:ssä – fanit tyrmistyivät entisen lapsitähden ulkonäöstä

Julkaistu:

Potter-näyttelijä pelmahti aamutelevisioon erinäköisenä kuin aiemmin.
Ympäri maailmaa suositut Harry Potter -elokuvat sinkosivat monta näyttelijää Hollywoodin tähtikaartiin vuosina 2001–2011.

Yksi elokuvien tähdistä oli Draco Malfoyta näyttelevä Tom Felton. 31-vuotias Felton esiintyi äskettäin Iso-Britannian aamutelevisiossa.

Felton saapui Good Morning Britain -ohjelmaan haastateltavaksi silmin nähden hyväntuulisena.


Potter-näyttelijä oli Daily Mailin mukaan tv:ssä kertomassa uudesta roolistaan scifi-aiheisessa Youtube-sarjassa nimeltään Origin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suosittu näyttelijä sai kuitenkin fanit hämilleen täysin aiemmasta poikkeavalla lookillaan. Aiemmin Felton on esiintynyt julkisuudessa lyhyessä kampauksessa, mutta näyttää nyt suosivan pidempää hiustyyliä.


Miehen muuttunut kampaus sai fanit keskustelemaan kiihkeästi tv-lähetyksen jälkeen. Osa faneista toivoi Twitterissä, että mies leikkaisi hiuksensa takaisin entiseen malliin.

– Mitä hänen hiuksilleen on tapahtunut?

– Hän olisi ehkä voinut pestä hiuksensa.

– Hän näyttää siltä, että hän on myöhässä yliopiston luennolta.


Potter-elokuvien valtaisa suosio näkyy Feltonin arjessa edelleen. Mies kertoi aamutelevision haastattelussa törmäävänsä Potter-faneihin jatkuvalla syötöllä.

– Harry Potterin suosio ei ole katoamassa minnekään. Tapaan uusia faneja ihan joka päivä, Felton paljasti.

Felton on kertonut aiemmin avoimesti, ettei hän ollut lukenut Potter-kirjoja ollenkaan ennen kuin elokuvien kuvaukset alkoivat.

– On aivan itsestäänselvää, että elokuvat muuttivat elämäni. Samaan aikaan en kuitenkaan näe itseäni Potter-tähtenä, hän totesi.


Felton oli vain 14-vuotias, kun Harry Potter ja viisasten kivi -elokuva ilmestyi valkokankaille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt