Viihde

Kuvat muuttuneesta kaunottaresta: Palvottu teinitähti ajautui alamäkeen – poliisi sai rysän päältä kiinni

Julkaistu:

Teinitähtenä tunnetuksi noussut Hayden Panettiere joutui tekemisiin poliisin kanssa. Näyttelijän alamäki alkoi eron jälkeen.
Amerikkalainen uutislehti TMZ sai käsiinsä poliisin raportin illasta, jolloin näyttelijätähti Hayden Panettiere, 29, yhytettiin kotoaan hyvin päihtyneessä ja hätääntyneessä tilassa.

Lehden mukaan poliisit kutsuttiin paikalle, koska entisen teinitähden poikaystävä Brian Hickerson joutui riitaan Panettieren isän kanssa.


Hickerson jahtasi tyttöystävänsä isää pullo kourassaan aggressiivisesti ympäri asuntoa. Kun poliisit astuivat asuntoon sisään, hän oli yhteistyöhaluton ja vihainen. Hickersonia syytetään nyt pahoinpitelystä.

Kaikki kolme olivat juoneet runsaasti ennen tapahtunutta. Panettieren isällä oli poliisien saapuessa kasvoissaan runsaasti avohaavoja. Hän oli omien sanojensa mukaan kaatunut juuri ennen poliisien väliintuloa.


Hayden Panettiere on tapaillut Hickersonia parin kuukauden ajan. Hän erosi viime elokuussa pitkäaikaisen kumppaninsa Wladimir Klitschkon kanssa. Ex-parilla on yhdessä yksi lapsi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Julkisuudessa on liikkunut parin eron jälkeen huhuja siitä, että Panettiere olisi ajautunut rajuun alamäkeen eron jälkeen. Hänet kuvattiin elokuussa poistumassa baarista paljain jaloin.


Tiettävästi hänen perheensä on hyvin huolissaan siitä, miten paljon tähti juhlii.

Daily Mail kertoo, että tähden lähipiiri on todella huolissaan hänen jaksamisestaan. Panettiere paljasti vuonna 2017, että kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta vuonna 2014, kun hänen tyttärensä Kaya syntyi.


Hayden Panettiere nousi tunnetuksi ollessaan vasta lapsi. Hän sai ensimmäisen televisioroolinsa vain viisivuotiaana.

Vuonna 2002 hän esitti Ally McBealin tytärtä samannimisessä tv-sarjassa. Silloin hän oli 13-vuotias. Vuosina 2006–2010 hän tähditti suosittua Heroes-teinisarjaa.