Mallikaunottaren kuvaa lehden kannessa haukuttiin julmasti – iski heti takaisin nasevalla kommentilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallikaunottaren kuvaa lehden kannessa haukuttiin julmasti – iski heti takaisin nasevalla kommentilla

Chrissy Teigen tunnetaan sanavalmiina naisena. Hän ei taaskaan tyytynyt kuuntelemaan haukkuja sivusta, vaan näpäytti heti takaisin.

5.11.2018 12:16

Mallikaunotar Chrissy Teigen tunnetaan sivaltavista kommenteistaan somessa ja nokkelista vastauksistaan arvostelijoilleen. Teigen on myös kohauttanut somessa julkaisemalla rohkeita kuvia ja kertomalla avoimesti mielipiteensä asioihin.

Nyt Teigen on joutunut arvostelun kohteeksi hiljattain julkaistun kuvansa vuoksi. Malli poseerasi hiljattain maailmankuulun Glamour-lehden kannessa yhdessä muun muassa laulaja-lauluntekijä Janelle Monaen, näyttelijä Viola Davisin ja senaattori Kamala Harrisin kanssa. Lehdessä kerrottiin sen valitsemista vuoden naisista, joihin myös Teigen lukeutuu.

32-vuotias Teigen poseerasi kuvassaan valkeassa, korkeakauluksisessa villapaidassa. Hänen hiuksensa oli kammattu taakse ja hän katsoi kameraan vakavana.

Näyttävä kuva ei kuitenkaan ollut kaikkien makuun, ja pian sitä ruodittiinkin Twitterissä. Nimimerkki Heidi totesi, ettei hän pitänyt kuvasta lainkaan.

– Tämä kuva sinusta on suoraan sanottuna kamala. Ensimmäisellä vilkaisulla en tunnistanut sinua. Tiedän, ettei sinua kiinnosta, mutta jos olet kansikuvamateriaalia, tee siitä sen arvoista, nainen näpäytti mallia.

Pian Twitter-kansa innostui puolustamaan Teigenia. He hämmästelivät, miksi joku tuntematon kommentoi toisen ihmisen ulkonäköä.

– Eikö äitisi koskaan kertonut, että jos sinulla ei ole mitään mukavaa sanottavaa, sinun tulisi olla sanomatta mitään? ihmteltiin eräässä kommentissa.

Myös Teigen reagoi tilanteeseen nopeasti. Hän julkaisi omalla Twitter-tilillään suoraan nimimerkille Heidi osoitetun kipakan vastauksen.

– Kiitos Heidi. Tulevaisuudessa yritän kovemmin olla paras kansikuvamalli. Jos voisit lähettää minulle tarkkoja vinkkejä ja kikkoja (tai esimerkiksi aiempia kansia, jotka olet kuvannut), olisi se mahtavaa, malli näpäytti pisteliäästi.

Teigen on saanut aiemminkin suoraa palautetta ulkonäöstään ja antanut samalla mitalla takaisin. Syyskuussa hän leikkautti hiuksensa lyhyeksi ja sai aikaan somemyrskyn. Instagramissa eräs kommentoija päätti kertoa suoraan, ettei hän pitänyt Teigenin uudesta tyylistä.

– Näytät kauniilta, mutta sinun kannattaisi kasvattaa hiuksesi takaisin pitkiksi. Pyöreäkasvoisten tyttöjen ei pitäisi leikata noin lyhyitä hiuksia. Se saa kasvosi näyttämään todella isoilta. Usko minua, pitkät hiukset ovat hyvät, nainen kirjoitti Teigenille.

Malli iski pian takaisin nasevan kommentin kera.

– Oi, oikeasti, kiitos! Heräsin joka aamu miettien, että miten sinä hoitaisit tämän tilanteen ja miten saisin sinut onnelliseksi. Tämä oli siis ihan minun mokani, hän täräytti.

Teigen on naimisissa muusikko John Legendin kanssa. Parilla on kaksi lasta, keväällä 2016 syntynyt Luna-tytär sekä toukokuussa syntynyt Miles-poika.

Teigen ja Legend poseerasivat yhdessä Kaliforniassa syyskuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?