Salkkareista tuttu Jasmin Hamid sai esikoisensa – tuore äiti jakoi hellyttävän kuvan pienestä pojasta: ”Miesväki tuli kannustamaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkareista tuttu Jasmin Hamid sai esikoisensa – tuore äiti jakoi hellyttävän kuvan pienestä pojasta: ”Miesväki tuli kannustamaan”

Entinen Salkkarit-näyttelijä kertoi ilouutisensa Facebookissa.

Jasmin Hamid sai esikoisensa tällä viikolla.

2.11.2018 20:47

Näyttelijä Jasmin Hamid, 34, on saanut esikoisensa. Entinen Salatut elämät -näyttelijä kertoi ilouutisen Facebookissaan.

Hamid ja hänen aviomiehensä Santtu Hulkkonen toivottivat maailmaan tervetulleeksi pienen pojan. Hamid kertoo lapsen syntyneen maanantaina, eli vain muutama päivä sitten.

– Maanantaina meille syntyi tämä ihana pieni poika, Hamid iloitsee Facebookissa.

Vaikka synnytyksestä on vain hetki aikaa, on Hamid jo tänään studiossa Ylen Sannikka & Ukkola -ohjelmassa.

– Tänään tuore äiti on Sannikka & Ukkola -ohjelmassa puhumassa rahan merkityksestä ja perheen miesväki tuli mukaan kannustamaan, Hamid kertoo.

Hamid kertoi raskaudestaan ensimmäisen kerran elokuussa suloisella kuvalla.

– Loppuvuodesta perheeseemme liittyy kolmas jäsen, Hamid ilmoitti onnellisena.

Hamid avioitui miehensä kanssa kesäkuussa 2015. Hamid kertoi IS:lle jo vuonna 2015 perheenlisäyksen olevan parin suunnitelmissa.

– Kun mietin tulevia lapsiani, ajattelen, että tuolla ihmisellä on juuri sellainen ideologia ja elämänasenne, jonka toivon välittyvän lapsiini. Puolisossani on hyvin paljon sellaisia piirteitä, joita arvostan ja mitä haluaisin itsellenikin enemmän, Hamid kertoi vuonna 2015.

Hamid on ollut monessa mukana uransa varrella. Salkkareissa hän ihastutti vuosina 2009–2013, mutta nainen on tullut tutuksi myös lottojuontajana ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?