Gwyneth Paltrow, 46, julkaisi kuvan luksushäistään – asteli alttarille ylellisessä pitsiluomuksessa: ”Elämämme paras päivä”

Julkaistu:

Näyttelijä Gynweth Paltrow sai rakkaansa reilu kuukausi sitten julkkiksia vilisevässä hääjuhlassa New Yorkissa.
Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow, 46, meni syyskuun lopussa naimisiin. Paltrow asteli alttarille Glee-tv-sarjan luojana tunnetun Brad Falchukin, 47, kanssa Hamptonissa järjestetyssä upeassa tilaisuudessa.

Glamouria ja säihkettä häissä riitti, mutta tätä ennen julkkiksia vilisseestä tilaisuudesta ei ole tipahdellut nähtäville yhtäkään kuvaa. Nyt Paltrow rikkoi hiljaisuuden häidensä osalta, ja julkaisi Instagramissa otoksen vihkitilaisuudesta.

Kuvassa iloisesti hymyilevä Falchukin kävelee käytävää pitkin pitäen Paltrow’ta kädestä. Onnesta kiljahteleva Paltrow oli valinnut tärkeään päivään ylleen valkoisen pitsikoristellun häämekon, joka oli Pierpaolo Piccioli of Valentinon käsialaa.

– Minulta kesti hetki sisäistää tämä kaikki, mutta vihdoin, teille kaikille jotka olette pyytäneet, tässä on pieni kurkistus elämämme parhaaseen päivään, Paltrow kirjoittaa.
Paltrow paljastaa yrityksensä kotisivuilla julkaistussa kuvagalleriassa, että parin häitä vietettiin 70 ihmisen voimin New Yorkissa 31.syyskuuta.

Hääjuhla pidettiin juhlateltassa, jossa vieraat saivat timjamilla koristellun drinkin, joka oli tehty ginistä ja vastapuristetusta sitruunamehusta.

Juhlateltassa nautittiin kokkien valmistama ylellinen illallinen, jonka jälkeen vieraat pääsivät maistelemaan hääparin lempileivonnaisia. Paltrow oli valinnut jokaiselle vieraalle pienen porkkanakakun, ja sulhasen toiveesta nautittiin myös suklaavaniljakakkua.

Myöhemmin Paltrow vaihtoi häämekkonsa Stella McCartneyn suunnittelemaan lyhyempään valkoiseen jumpsuitiin, jotta hän pystyi tanssahtelemaan vapaammin hääjuhlien jatkoilla. Bileiden kerrotaan jatkuneen myöhään yöhön asti.


Parin häitä juhlittiin paitsi hienoissa puitteissa, myös nimekkäässä seurassa. Lehtitietojen mukaan juhliin osallistuvat muun muassa Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Cameron Diaz ja Robert Downey Jr.
Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuck ilmoittivat kihlauksestaan viime tammikuussa, mutta huhuja siitä oli liikkunut jo marraskuusta 2017 lähtien.

– Tunnemme itsemme uskomattoman onnekkaiksi tässä elämiemme liitoskohdassa, kun yhteiset onnistumisemme ja epäonnistumisemme voivat toimia rakennuspalikoina terveelle ja onnelliselle suhteelle, Paltrow ja Falchuk totesivat yhteisessä tiedotteessaan tammikuussa 2018.


Paltrow tapasi Falchukin Gleen kuvauksissa – pian sen jälkeen, kun hän oli eronnut Coldplay-yhtyeen Chris Martinista vuonna 2014.

Paltrow’lla ja Martinilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2004 syntynyt tytär Apple ja vuonna 2006 syntynyt poika Moses.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt