Sharon Osbourne turvautui kieroihin keinoihin selvittääkseen totuuden Ozzyn syrjähypyistä – kajosi katalasti puolisonsa juomaan

Sharon Osbourne kertoo brittilehdelle, että hän turvautui kyseenalaiseen keinoon saadakseen puolisonsa kertomaan syrjähypyistään.

Ozzy ja Sharon Osbournen avioliitossa on ollut viime vuosina myrskyistä.

2.11.2018 19:06

Pari vuotta sitten Sharon Osbournen, 66, puhelimeen kilahti typerryttävä sähköposti: hänen aviopuolisonsa, hevilegenda Ozzy Osbourne oli lähettänyt hänelle viestin, jonka pitikin mennä tämän rakastajattarelle. Kävi ilmi, että Ozzy oli pettänyt vaimoaan systemaattisesti vuosien ajan.

Kun Ozzy lähetti Sharonelle viestin, istui pariskunta kotona sohvalla katselemassa televisiota.

– Kysyin, että miksi lähetit minulle tällaisen tyhmän viestin. Ozzy sanoi, ettei hän ole lähettänyt minulle mitään. Nappasin hänen kännykkänsä, ja huudahdin, että lähetitpä, katso vaikka. Totta kai se oli tarkoitettu sille hiton naiselle, Sharon kertoi reilu vuosi sitten.

Sharon Osbourne on antanut puolisolleen anteeksi syrjähypyt, muttei pysty luottamaan tähän.

Nainen oli parturi-kampaaja Michelle Pugh, jonka kanssa Ozzylla oli ollut suhde neljän vuoden ajan. Myöhemmin selvisi, että naisia oli enemmänkin.

Saatuaan viestin, joka paljasti Ozzyn suhteen, päätti Sharon ottaa selvää miehensä puuhista. Hän kertoo nyt The Sun -lehdelle, että turvautui lopulta unilääkkeisiin, joilla hän huumasi miehensä saadakseen tältä tunnustuksen syrjähypyistä.

– Hän otti unilääkkeensä. Minä laitoin kaksi lisää hänen juomaansa. Sitten kysyin häneltä kaikesta ja hän tunnusti, Sharon kertoo The Sunille.

Ozzy petti vaimoaan vuosien ajan useiden naisten kanssa.

Entinen X Factor -tuomari sanoo, että hän tiesi, että unilääkkeet olivat hänen ainoa vaihtoehtonsa saada selville totuus Ozzyn suhteista.

– Hän ei olisi koskaan kertonut minulle totuutta. Hän oli häpeissään ja peloissaan, Sharon selittää.

– Ozzy kertoi minulle, että se oli loppu ja minä uskoin häntä. Sitten, kuusi kuukautta myöhemmin, sain selville, että se ei ollutkaan ohi ja naisia oli muitakin.

Sharon paljasti viime syksynä Telegraphille, että Ozzylla oli noina vuosina yhteensä kuusi eri naisystävää, jotka asuivat eri maissa. Heidän joukossaan oli Sharonin mukaan muiden muassa ”venäläinen teini”, englantilainen hieroja ja heidän perheelleen työskennellyt kokki.

– Jos olet nainen, joka antaa Ozzylle selkähieronnan tai kärryllisen ruokaa, luoja sinua auttakoon, hän puuskahti.

Ozzy ja Sharon antautuivat suudelmaan punaisella matolla vuonna 2017.

The Sunin mukaan Ozzy tunnusti lopulta olevansa riippuvainen seksistä ja olevansa kykenemätön lopettamaan suhteitaan. Hän hakeutui hoitoon ja 33 vuotta yhdessä ollut aviopari erosi. Neljän kuukauden kuluttua he palasivat yhteen. Sharon kertoo brittilehdelle, että hän rakastaa yhä miestään ja haluaa pitää tästä huolta. Sharon kertoo, ettei hän siitä huolimatta pysty enää luottamaan puolisoonsa.

– Mikään maailmassa ei satu kuten uskottomuus. Ei mikään.

Yksi Ozzyn naisista, kampaaja Pugh kertoi suhteen tultua julkisuuteen avoimesti ihastuksestaan Black Sabbath -tähteen.

– Hän teki selväksi minulle, etten saisi tapailla muita miehiä. Meillä oli hyvin aito suhde. Hän sai minut tuntemaan oloni maailman kauneimmaksi ja palvotuimmaksi naiseksi, Pugh muun muassa sanoi.

Sharon ja Ozzy Osbourne menivät naimisiin vuonna 1982. Heillä on kolme lasta, Kelly, Aimee ja Jack. Sharon on ollut puolisonsa tukena tämän vaikeina aikoina. Ozzy on muuan muassa kamppailut päihderiippuvuuden kanssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?