Andy McCoy valottaa uutuuskirjassa vaiettua perhe-elämäänsä – Sebastian-poika syntyi keskelle huumehelvettiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Andy McCoy valottaa uutuuskirjassa vaiettua perhe-elämäänsä – Sebastian-poika syntyi keskelle huumehelvettiä

Andy McCoy kertoo uudessa Andy – Rock’n’Roll Star -kirjassa yksityiskohtia ajasta, jolloin hänen poikansa syntyi Lontoossa.

Andy McCoylla on yksi poika liitostaan Anastasia Maisoneuven kanssa.­

4.11.2018 12:35

Hanoi Rocks -legenda Andy McCoy on vaiennut perhe-elämästään visusti julkisuudessa. McCoy ei juuri ole puhunut pojastaan, joka syntyi Lontoossa vuonna 1987.

Lamppu Laamasen uudessa Andy – Rock’n’Roll Star -kirjassa McCoy kuitenkin valottaa poikansa syntymää ja sitä, millainen perhe McCoylla tuolloin oli.

McCoy päätyi Hanoi Rocksin lopetettua yhteen Michael Monroen kanssa seurustelleen Anastasia Maisoneuven eli Stacyn kanssa. McCoy kuvailee Laamasen kirjassa, että Stacy yritti saada Monroen mukaan huumeiden värittämään maailmaansa onnistumatta siinä. McCoy sen sijaan myöntää joutuneensa itse huumehelvettiin.

Parin poika Sebastian syntyi vuoden 1987 alussa, kun he asuivat Lontoossa.

– Sebastian synty St Mary’s Hospitalissa kahden korttelin päässä meidän himasta, McCoy kertoo kirjassa.

Perhe muutti pian Suomeen ja McCoy kuvailee kirjassa ”ottaneensa aika iisisti”. Hänen mukaansa Sebastianin elämän ensiaskelet kuluivat Kruunuhaassa.

– Olin suurimmaks osaks himassa. Eristäydyin maailmasta. Vaipanvaihtoo, mut jutut helpottu, kun Sebastian kasvo tiettyyn ikään.

Andy McCoy vuonna 1987. Rokkarin Sebastian syntyi samana vuonna lontoolaisessa sairaalassa.­

McCoyn mukaan hänen ja Stacyn elämä pyöri hyvin pitkälti huumeiden ympärillä Sebastianin ollessa aivan pieni ja he käyttivät heroiinia ”ammattimaisesti”. Pari oli hetken Suomessa, muutti sitten takaisin Lontooseen ja sitten Yhdysvaltoihin, Los Angelesiin. Kaliforniassa perhe asui aluksi hotellissa, kunnes he löysivät talon Venice Beachilta.

Aika oli McCoyn mukaan hänelle hyvin sumuista.

– Sebastian pani kuminauhoilla roikkuu kaikkee pas**a mun fledasta – siinä saatto olla kolikoita ja leikkikaluja. Kun mä vedin kamaa, niin en mä huomannu mitä skidi duunas mun kropalle.

Andy McCoy Helsingin kirjamessuilla viime perjantaina.­

McCoyn mukaan Stacy oli yksi syy hänen huumehelvettiinsä. Hänen mukaansa tämä tuhlasi rahaa valtavalla vauhdilla ja veti mukaansa huumeiden värittämään elämään. Kun McCoy oli kiertueella Iggy Popin kanssa, kertoo hän Stacyn käyttäneen heroiinia koko sen ajan.

– Kun mä palasin Iggy-rundilta, niin Stacy oli tuhlannu kaikki, mitä mä olin yhdeksän kuukauden aikana tienannu. Se oli pannu menee viistuhatta taalaa viikossa, vaikka viereisessä kaupassa oli tili. Se onnistu tuhlaa kaiken, kaikki oli kadonnu. Sillon mä aloin päästä täyteen mittaan siitä naisesta.

McCoy erosi Stacysta vuonna 1989. Pian eron jälkeen Stacy kuoli ja McCoy meni naimisiin Anglea Nicolettin kanssa, jonka kanssa hän on edelleen yhdessä. Pari asuu Helsingissä ja heidät on nähty yhdessä The McCoys Show -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?