Viihde

Heidi Klum ällistytti Halloween-asullaan – putkahti punaiselle matolle Tokio Hotel -rakkaansa käsipuolessa: ”Löysin vihdoin oman Shrekin”

Julkaistu:

halloween
Rakastettu elokuva inspiroi Heidi Klumia ja hänen miesystäväänsä asuvalintaa tehdessä.
Malli, juontaja ja tv-persoona Heidi Klum, 44, rakastaa Halloweenia.

Klumin järjestämät punaisen maton Halloween-bileet ovat muodostuneet jo legendaariseksi tapahtumaksi, jonne saapuu vuosittain eturivin tähtivieraita. Juhlat järjestettiin nyt 19. kertaa.


Klum ei koskaan kalpene vieraidensa rinnalla, vaan päinvastoin. Naisen Halloween-asut ovat vuosi toisensa jälkeen juhlien odotetuin kohokohta.

Klum lunasti tänäkin vuonna kaikki odotukset ja saapui juhliinsa miesystävänsä, Tokio Hotel -bändistä tutun Tom Kaulitzin, 28, kanssa.

Pariskunta oli pukeutunut Shrek-elokuvien pariskunnaksi. Kaulitz oli pukeutunut itse Shrekiksi, ja Klum puolestaan tämän vaimoksi Fionaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pari olikin liki tunnistamaton naamiaisasujensa kanssa.


Yksityiskohdat olivat viimeisen päälle hiottuja, ja asut olivat päästä varpaisiin kuin suoraan elokuvan maailmasta.

Yleensä Klum on edustanut juhlissaan yksin. Tällä kertaa hän halusi kuitenkin nauttia lempijuhlastaan miesystävänsä kanssa.


– On erityistä, että olen löytänyt vihdoin oman Shrekin, Klum hihkui juhlissaan Entertainment Today -lehden mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen aina halunnut olla Fiona, mutta aiemmin minulla ei ole ollut Shrekiä, jonka kanssa toteuttaa tämä, Klum hehkutti.

Klum julkaisi Instagramissaan kuvia prosessin etenemisestä. Kuten hauskasta otoksesta ilmenee, pariskunta koki melkoisen muodonmuutoksen.
Aiempina vuosina Klum on esiintynyt Michael Jacksonin kuuluisan Thriller-musiikkivideon ihmissutena, Jessica Rabbitina, Moto X-nimisenä perhosena, ryppyisenä vanhana naisena ja kloonijoukon kanssa.
Klum megapartyihin saapui liuta eturivin tähtiä. Katso alta kuvakooste silmäätekevien vieraiden Halloween-asuista!

Ota kantaa

Juhlitko sinä Halloweenia?

Kyllä 16% En 84%
Ääniä yhteensä 3645

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt