Temptation Islandin kaunis sinkku-Inka valitsi Napakympissä herra A:n – palkintomatka päättyi lyhyeen: viettivät hotelliyön Helsingissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandin kaunis sinkku-Inka valitsi Napakympissä herra A:n – palkintomatka päättyi lyhyeen: viettivät hotelliyön Helsingissä

Temptation Islandista tuttu Inka, 21, etsi tällä viikolla rakkautta Napakympissä.

1.11.2018 21:35

Tällä viikolla Napakympin Neiti X:n paikalla nähdään Inka, 21, joka etsii elämäänsä kolmesta vaihtoehdosta sitä oikeaa.

Tv-katsojille Inka saattaa olla tuttu jo Temptation Island Suomi -ohjelman neljänneltä tuotantokaudelta. Tuolloin helsinkiläinen kaunotar vietteli ohjelmassa formaatin mukaan varattuja miehiä.

Inka tuli tutuksi katsojille Temptation Islandin neljännen tuotantokauden sinkkuna.­

Napakympissä Inka valitsee matkakumppanikseen 22-vuotiaan herra A Konstan. Parin Riikan-reissu tyssää kuitenkin jo lähtötelineisiin, kun Inka ei voi terveydellisistä syistä matkustaa.

– Mulla kävi pieni tapaturma ennen reissua, niin ei päästy lähtemään sinne, Inka kertoo matkavideolla.

Inka valitsi matkakumppanikseen Konstan.­

Riikan matkan sijaan Inka ja lahtelainen Konsta viettävät hotelliyön Helsingissä. He käyvät myös saaristoristeilyllä ja terassilla.

– Ei ole kyllä huonoa sanottavaa, koska yksi ilta vaan vietettiin tässä. Uskon, että kaverimielessä jatkossa pidetään yhteyttä, Inka pohtii videon lopulla.

– Tosiaan huomenna lähden reissuun. Kuten Inkakin sanoi, niin varmaan pidetään kaveripohjalta yhteyttä tässä, Konsta komppaa.

IS:n tavoittama Inka kertoo, että Napakympistä löytyi elämänkumppanin sijaan kaveri. Riikan-matkan estänyttä tapaturmaa hän ei halua kommentoida tapaturmaansa enempää.

– Ihan lääkärintodistuksen perusteella reissu peruuntui, hän selventää.

– Matka meni ihan kivasti, mutta tulimme toimeen enemmän kavereina, Inka tuumaa.

Inka kertoo, että oli estynyt lähtemään ulkomaille.­

Inka kertoo lähteneensä ohjelmaan uuden kokemuksen toivossa.

– Vitsillä lähdin kokeilemaan, vaikka jo etukäteen ajattelun, että ei sieltä varmaankaan mitään löytyisi, hän aloittaa.

– Oikeastaan alun perin mun piti osallistua ohjelmaan Neiti A, B tai C:nä, mutta sitten viime hetkellä soitettiin, että voitko ollakin neiti X, Inka nauraa.

Roolin muuttuessa Inka tajusi, että neiti X:nä hän joutuisi valitsemaan miehistä yhden ja menemään tämän kanssa matkalle.

Napakymppiä Inka ei ole löytänyt elämäänsä vieläkään.

– En kyllä oikeastaan ole etsinytkään. Työt pitävät tällä hetkellä sen verran kiireisinä, arkisin iltapäiväkerhon hoitajana ja viikonloppuisin baarissa työskentelevä nainen tuumaa.

Hän kertoo, että osallistua ohjelmaan uudelleen, jos siihen tulisi tilaisuus.

Inka ja Konsta eivät päässeet Riikaan asti.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?