Sampo Kaulasen Minttu-vaimo avautuu Annassa piinaavasta päänsärystä – poltti lääkekannabista kipuihin: ”Se teki minusta toimintakyvyttömän” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sampo Kaulasen Minttu-vaimo avautuu Annassa piinaavasta päänsärystä – poltti lääkekannabista kipuihin: ”Se teki minusta toimintakyvyttömän”

Minttu Murphy-Kaulanen on turvautunut moniin keinoihin kivun selättämiseksi. Yksi niistä on ollut lääkekannabiksen polttaminen.

1.11.2018 20:00

Jounin Kaupan toimitusjohtaja ja tv-persoona Minttu Murphy-Kaulanen kertoo tuoreimmassa Anna-lehdessä taistelustaan piinaavaa päänsärkyä vastaan.

Sampo Kaulasen vaimona tunnettu Minttu avautuu lehden haastattelussa vuosikausia kestäneestä ja vakavia kipukohtauksia aiheuttaneesta päänsärystään, jonka lopettamiseksi hän on yrittänyt monenlaisia keinoja.

  • Voit katsoa yllä olevalta videolta pariskunnan haastattelun syyskuun lopulta Miss Suomi 2018 -finaalista.

Minttu kertoo Anna-lehden haastattelussa kokeilleensa lääkekannabista kivun selättämiseksi. Hän sai Amerikan-lomallaan lääkärin määräyksestä poltettavaa lääkekannabista, jota käytetään kivunhoidossa.

– Kannabiksen polttaminen rentoutti ja poisti minulta päänsäryn, mutta en pitänyt höntistä olosta, joka tuli tilalle. Kannabis teki minusta toimintakyvyttömän, Minttu myöntää Annassa.

– Kokeilin kannabista vielä kerran uudestaan kovan säryn vuoksi keväisellä Amsterdamin-matkalla, mutta sielläkin koin haittavaikutuksen isompana kuin hyödyn, hän toteaa haastattelussa.

Nykyään Minttu on saanut pahimmat oireet kuriin terveellisillä elämäntavoilla. Hän kertoo Annassa syövänsä nykyään terveellisesti, liikkuvansa paljon sekä välttelevänsä alkoholia, kahvia ja erityisesti liian suurta stressiä.

Koko Kaulasten perhe on ollut tänä syksynä kuntokuurilla. Sampo on kohottanut kuntoaan ahkerasti kesällä sattuneen ”episodin” jälkeen ja käynyt Italiassa asti kuntokuurilla.

Minttu puolestaan nähdään tänä syksynä Ava-kanavalla suosikkisarjassa Olet mitä syöt.

Sarjan neljännessä jaksossa Mintun rempallaan olevat elämäntavat pistetään uusiksi urheilulääkäri Pippa Laukan johdolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?