Riitta Väisänen tienasi vain 75 senttiä – kamppailee pahojen talousvaikeuksien kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Riitta Väisänen tienasi vain 75 senttiä – kamppailee pahojen talousvaikeuksien kanssa

Riitta Väisänen tienasi vuonna 2017 vain 75 senttiä.

Julkaistu: 1.11.2018 11:54

Riitta Väisäsen tulot eivät tuo helpotusta ex-kauneuskuningattaren talousvaikeuksiin.

Ex-kauneuskuningatar ja juontaja Riitta Väisänen on ollut viime aikoina otsikoissa talousvaikeuksistaan ja terveysongelmistaan.

Väisäsen vuoden 2017 verotiedoista selviää, ettei ex-missillä ollut vuonna yhtään verotettavia ansiotuloja. Pääomatuloja hänellä oli 75 senttiä.

Väisäsellä on parhaillaan yli 340 000 euron ulosottovelat. Asia selviää 20. syyskuuta annetuista ulosottotiedoista.

Riita Väisänen on kamppaillut talousvaikeuksien kanssa.

Väisäsellä on rekisterissä kahdelta viime vuodelta kaikkiaan 13 merkintää, mutta osa niistä on merkattu maksetuiksi. Tällainen on esimerkiksi 1.3.2018 vireille tullut 214,55 euron maksamaton jäännösvero.

Syyskuussa Väisänen oli maksanut velkaan pois yhteensä hieman yli 10 000 euron arvosta. Näin ollen maksettavaa on yhä noin 341 000 euron edestä.

Suurin yksittäinen velka on Nordea-pankin perimä reilun 261 000 euron summa. Se tuli ulosottoon kesäkuussa. Myös toisiksi suurinta summaa, viime vuoden marraskuussa rekisteriin merkittyä 83 698,68 euroa, perii Nordea. Siitä Väisänen on maksanut noin kymppitonnin.

Väisänen on laittanut myös rakkaan Orimattilan-kotinsa myyntiin. Vuonna 1991 rakennetun omakotitalon pyyntihinta on 325 000 euroa, joten talon myyminen helpottaisi ulosottovelkojen maksua huomattavasti.

Talossa on asuintilaa 153 neliötä, yhteenä pinta-alaa on yli 200 neliötä. Taloon kuuluu 3000 neliön oma tontti. Pihapiirissä sijaitsee myös hevostalli, josta Väisänen on ollut luopumassa jo pidemmän aikaa.

– Ei kestänyt psyyke, fysiikka ja kukkaro, Väisänen perusteli aiemmin IS:lle hevoshommien hiipumista.

Riitta Väisänen joutui luopumaan hevosistaan talousvaikeuksien vuoksi.

Myös terveysongelmat ovat varjostaneet Väisäsen arkea. Väisänen kertoi IS:lle viime keväänä kärsivänsä kovista kivuista. Vaivaa on toisessa lonkassa ja molemmissa polvissa.

– Minulla on menossa lähitulevaisuudessa lonkka vaihtoon ja syksyllä pitäisi molemmat polvet vaihtaa.

Väisänen ei ole vieläkään päässyt toimenpiteisiin kärsimänsä ihosairauden vuoksi. Väisäsen vaivana on kutiava ihosairaus punajäkälä, jonka vuoksi leikkausta ei voida suorittaa, jollei iho ole täysin kunnossa. Tv-juontajan arkea piinaavat myös raivoisat migreenit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?